HANDBAG SPA

10321021_701464596585281_888538373395997678_o

Als ik merk dat mijn handtas wat pipjes ziet of vermoeiend oogt, dan zal ik hem niet meer achter in mijn kast op de bovenste plank neer zetten, nee tegenwoordig ga ik er mee naar de tassendokter, of te wel de Handbag Spa. Het moet niet veel gekker worden maar de Handbag Spa’s komen tegenwoordig met bosjes uit de grond. Binnenkort zal er in NL ook eentje haar deuren openen. In 2012 richtte de Britse Freya Bass samen met haar moeder de Handbag Spa op. Mensen uit de hele wereld kunnen daar hun designer (of fake) tas naar toe sturen om deze te laten repareren, restaureren of schoon te maken. Lekker je Louis Vuittonnetje even een facial of massage laten geven. Daar knapt zij zeker van op..

De meeste tassen die ze krijgt zijn van CHANEL, Mulberry en Louis Vuitton. Ze worden door sommige vrouwen echt als hun kindjes beschouwt. Als je een mooie vintage designer in je kast hebt liggen die je nooit meer gebruikt omdat hij er uit zag zoals hieronder op de foto, dan is het geld zeker waard. Why not?

image

Ze krijgt tassen binnen met inktvlekken ( hoe herkenbaar), scheuren in de voering, afgebroken hengsels, schimmel, brandgaten en natuurlijk kapotte ritsen. Alles kan ze verhelpen.  De bizarste inzending die ze kreeg was een tas met een dode muis erin. Of zij die eruit wilde halen en de vlekken kon verwijderen…

images download handbag-spa

Afhankelijk van het probleem heeft Frey en haar team 2 tot 6 weken nodig om alle schade te herstellen. Je mag overigens ook je kapotte favoriete Zara tas ook insturen of je fake Chanelletje. Het maakt de tassendokter niet uit, het is maar wat je ervoor wilt betalen.

Binnenkort zal vlakbij de Duitse grens in Nederland ook een aanspreekpunt van de Handbag Spa komen voor de tassen van de Rich & Famous. Ik stof in de tussentijd zelf mijn tassie af maar zodra de tassendokter in Nederland is gearriveerd dan laat ik jullie dat meteen weten.

 

thehandbagspa.com

4 gedachten over “HANDBAG SPA

 1. Hoi ik zit al een tijd te zoeken naar een handbag spa en je schreef dat er binnenkort eentje bij de NL- Duitse grens zou komen. Weet je een handbag spa of tassen dokter die in Nederland waar je zonder zorgen je designer tad kunt brengen? En of Waar breng je zelf je tassen ?

  Ben niet zo dol op Engeland met verzenden enzo.

  Ik kwam wel deze tegen maar die is opgeheven. https://www.yelp.nl/biz/rivet-lederwaren-Amsterdam.

  Ik hoor graag van je,

  Groeten en dank,

  Shizu

 2. Hallo,
  Wat kost het om een hermes tas weer netjes te maken. Er is een kleine beschadiging aan het leer en de randen zijn niet zo netjes. En het sleuteltje is kwijt. Graag hoor ik een evt. prijs.
  Foto kan ik hier niet bijvoegen helaas.
  Groetjes Tiny

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s