AL TOE AAN EEN MASCARA ABONNEMENT?

serie-front-680x527

Tegenwoordig hoef je nergens meer de deur voor uit. De boodschappen worden netjes door AH online in de keuken afgeleverd, honden en kattenvoer wordt door Bol.com thuisbezorgd, de Zara en H&M weten inmiddels ook al lang waar ik woon. Alleen voor mascara’s moest ik nog de deur uit.. maar dat is nu ook verleden tijd want twee leuke mannen kwamen op het geniale idee om dé perfecte mascara te ontwerpen en daar een abonnementje bij te bedenken. Want het is algemeen bekend dat een mascara maar een paar maanden houdbaar is. Friday zal jou helpen herinneren dat jij maandelijks of 2-3 maandelijks een nieuwe mascara nodig hebt. Zo’n verse mascara die jij zelf kan ontwerpen. Je kunt kiezen uit 6 verschillende mascara’s en uit 8 verschillende borsteltjes. Van een curling mascara tot een meer volume mascara. En je betaalt per keer en niet vooraf. Slim van de Friday heren, zij weten dat er bij de vrouw geen dag voorbij gaat zonder mascara.

win-15-x-friday-mascara-abonnement-t-w-v-e-63-4080

Create your own is hun motto. Je kunt nu eindelijk je eigen mascara ontwerpen die bij jouw wimpers past. De combinatie mogelijkheden zijn eindeloos.Serie-Borsteltjes-Friday-e1459064572883-680x384

De 6 FRIDAY mascara’s kun je combineren met 1 van de 8 unieke borsteltjes. Je krijgt standaard FRIDAY’s favourite brush of je kunt uit een van de andere borsteltjes kiezen. Zo creëer jij je eigen mascara. Er is geen enkel ander mascara merk dat deze mogelijkheid van ‘mix & match’ biedt.

 

Wat zijn de verschillen:

No 1: Een dik borsteltje met veel fijne haartjes zorgt voor mega volume. Plaats de borstel tegen de wimperrand en werk uit met zig-zag bewegingen.

No 2: Dit borsteltje zorgt voor perfecte separatie van alle wimperhaartjes en gelijkmatige verspreiding van je mascara dankzij de spitse vorm en de flexibele haartjes.

No 3: Het gebogen borsteltje slaat geen wimperhaartje over en geeft een onweerstaanbare lift! Het puntje van de borstel is perfect om accenten aan te brengen.

No 4: Een rubber borsteltje voor multi-using: Zet de bolle kant tegen je wimper aan voor volume en gebruik de platte kant for ultimate length and definition.

No 5: Innovatief borsteltje met drie bolletjes voor volume, lengte en definitie tot in de puntjes. Door de unieke vorm plakken de wimpers niet tegen elkaar aan.

No 6: Voor een intense killer look: de fijne haartjes zorgen voor volume en de stuggere haartjes voor shaping van de wimpers.

No 7: Au naturel is prachtig. Een gelijkmatig rubberen borsteltje voor een natuurlijk resultaat. Met slechts één beweging creëer je zichtbaar langere en perfect gescheiden wimpers. Dit is mijn favoriete mascara.

No 8: Ga je voor zowel krul als een natuurlijke look? Dan is dit jouw toverstaf. Laag voor laag word je look mooier en krachtiger door de holling in het unieke rubberen borsteltje.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

RETURN TO SENDER FRIDAY roept haar abonnees op om de gebruikte, oude FRIDAY mascara’s terug te sturen. De retour gezonden mascara’s worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Bij het terugzenden van 6 FRIDAY mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara. Hiervoor kan je de envelop gebruiken waarin de mascara is geleverd.

Een FRIDAYmascara.com abonnement met het door jou persoonlijk gekozen borsteltje is slechts €10,50 per verzending (incl. verzendkosten). Een FRIDAY mascara met ‘Our favourite standard Brush’ kost slechts €9,50 per keer. Je krijgt je favoriete FRIDAY mascara thuisbezorgt in de brievenbus volgens de door jou aangegeven frequentie:

• EXTREME: Maandelijks een mascara

• NORMAL: Iedere twee maanden een mascara

• LIGHT: Iedere 3 maanden een mascara

Een FRIDAYmascara.com abonnement kan op ieder moment gepauzeerd worden … en je kunt altijd wisselen van mascaraformule en/of borsteltje. Je betaalt per keer en niet vooraf, en een member worden is eenvoudig en is binnen een minuut geregeld. En nu maar hopen dat de mooiste en fijnste mascara iedere eerste vrijdag van de maand op je deurmat ligt…

www.fridaymascara.com 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s