SISLEY LAAT JE VETCELLEN SLINKEN

Produit_et_decor_BD

Uh… over een maand of 2 dan mogen we weer in bikini. Kuch kuch kuch. Ik ben er zoals gewoonlijk nog lang niet klaar voor. Ik moet alle hulptroepen nog inroepen. Voor mij zal hulp waarschijnlijk te laat zijn, maar gelukkig heb ik al het eea aan mooie producten binnen bereik. Eentje daarvan is de Cellulinov van Sisley. Dit is een anti-cellullitescreme met een hoge concentratie actieve werkstofffen die de toevoer van vet naar de vetcellen stopzetten en de vetcellen doen slinken. Kijk daar kan ik blij van worden.

 

sisley1

Het is een intensieve anti-cellulitis creme die de cellulitis gericht aanpakt met behulp van een uitzonderlijke combinatie van plantaardige werkstoffen en etherische oliën. Longanzaad, roodalgen en Indische lotusextract zijn gecombineerd met cafeïne om cellulitis minder zichtbaar te maken. De romige, fluweelzachte textuur leent zich perfect voor een lange massage. Putjes worden verminderd, de sinaasappelhuid oogt gladder en het figuur lijkt een nieuwe vorm te hebben gekregen. De huid is zichtbaar mooier: steviger, onweerstaanbaar zacht. 

Maar ik zeg er wel bij, begin nu met smeren want anders haal je de deadline van de zomer niet. Vanaf nu dagelijks inmasseren -zegt de dokter- direct als je uit de douche komt en je huid nog lekker warm is. Succes!

Sisley Cellulinov €157,50 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s