FOODTRUCK GRIZZL

10549240_818419748219196_6848587823656983617_o

Goed nieuws voor alle mensen die werken in de buurt van Station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf deze maand staat er vast een foodtruck aan de rand van het station die de meest heerlijke gerechtjes verkoopt. De foodtruck Grizzl is opgezet door mijn neefje Philip ( inmiddels is hij al 30 maar hij blijft mijn kleine neefje). Grizzl ( Meat The Veggies) verkoopt 5 snacks waarbij altijd een tweedeling plaatsvindt van Meat & Veggie. Daarbij verkopen ze het heerlijkste bijproduct, verse friet in de schil. Hmmmm, hoe lekker maar voor mij zo verboden.

Philip ( op de foto tweede van links) kocht zijn truck ooit bij een autohandelaar. Inmiddels zijn ze wel een bekende bij de ANWB geworden. Grizzl staat voor een grizzlybeer. Deze is tevens de mascotte want een Grizzlybeer is een echte lekkerbek die altijd de beste hapjes weet te vinden. Als het maar eerlijk en echt is en natuurlijk met smaak bereid. Vanaf nu door de week dus vast bij Station Sloterdijk maar ze staan natuurlijk ook op de grote festivals als Rollende Keukens en All we want festival etc.

IMG_4777

De specialiteit van Grizzl is, Flammkuchen met crème, spek, emmentaler, rode ui en bieslook of bestel de Flammenkuchen Veggie variant; geitenkaas, zon gedroogde tomaat, olijven, rucola en balsamico. Wat ze uiteindelijk het best verkopen is de versie friet in de schil. Hun aardappel is geselecteerd op smaak. Zo van het land. Fris gewassen en geborsteld, daarna gesneden en à la Grizzl gefrituurd. En de schil wordt vanzelfsprekend meegefrituurd. Dus gezonder en lekkerder. Hmmm zou ik ze dan toch mogen?

FrietGrizzl-friet-in-de-schil-snij-feb-2014

Grizzl staat van ma t/m do op Station Sloterdijk. Wil je weten op welke festivals ze staan? Hou dan hun Facebook pagina in de gaten of ga naar hun site www.grizzl.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s