PURE BEAUTY BOUTIQUE

Maureen van Aken @ Pure Beauty Boutique 1

Jaarlijks zit de knappe en sympathieke  Maureen van Aken aan mijn keukentafel om het laatste nieuws op beauty gebied door te nemen. Maureen is eigenaresse van de Pure Beauty Boutique waar je online ecologische verantwoorde producten kunt kopen. Na een carrière bij verschillende beauty bedrijven begon Maureen 5 jaar geleden een webshop met natuurcosmetica. Ze selecteert bijzondere producten van interessante mensen en merken uit uiteenlopende landen, zoals de Amerikaanse haarstilist Josh Rosebrook, Scotch Naturels, Natura Siberica en Sóley Organics en vele andere mooie merken.Alle merken in de Pure Beauty Boutique zijn natuurlijk en daar waar mogelijk biologisch en hebben een bijzondere filosofie.

Josh-Rosebrook-en-oprichter-707-x-300-v2 Scotch-Naturals-Paisly-Martini-sfeer-met-tekst230-x-230 NS_Vivid_Vitamins_for_hair_and_body_groot

Het leuke aan Maureen is dat ze niet alleen prachtige producten verkoopt maar ook echt 1 op 1 advies aan je geeft. Ze is zeer betrokken met al haar producten maar ook met jou. Je mag haar mailen, je kunt haar bellen en zij zal jou adviseren welke producten bij jouw huidtype passen. Ook stuurt ze je met plezier proefjes of geurkaartjes toe mocht je nog twijfelen over een product. Ze geeft je net even wat extra aandacht.

Maureen van Aken @ Pure Beauty Boutique 2

Maureen: “Ik geloof in natuurcosmetica, biologische cosmetica en de kracht van het moment voor jezelf. Het één kan niet zonder het ander. Rust is een must om de huid te laten stralen. Ons lichaam absorbeert de meeste stoffen die wij smeren. Ik vind het een geruststellende gedachte als die stoffen natuurlijk en waar mogelijk van biologische kwaliteit zijn.”

Micro Cleanse_cucumbermint Liquid Gold Smoothing Perfecting Mask_lavender

Recent heeft Maureen er een nieuw merk bij gekregen, ALPHA-H.  Het is een meervoudig award winning salonmerk uit Australië. Het is ontwikkeld voor iedereen die ongeacht leeftijd, huidtype, budget of levensdoel de kwaliteit van zijn of haar huid wil verbeteren. De producten hebben door de combinatie van hoge doses glycolzuur, antioxidanten, peptiden en vitamines in combinatie met een lage PH waarde een meer dan gemiddeld sterke werking en geven dus direct resultaat.

Dit merk onderscheidt zich door een uitzonderlijke doses glycolzuur te combineren met een lage PH waarde van de producten. Glycolzuur is het meest breed inzetbare en tegelijkertijd meest effectieve (fruit) zuur dat binnen de cosmetische dermatologie bekend is. Het wordt gewonnen uit rietsuiker en heeft van alle zuren de kleinste molecuul structuur en is daardoor in staat tot in de diepere huidlagen door te dringen. Het is dus werkzaam daar waar nodig is. Ik ben het op dit moment aan het gebruiken en ik ben al onder de indruk. Later zal ik hier meer over schrijven. 

 

Triple Action Cleanser_aloe A-ListKit Hello Hydration Kit

ALPHA-H is een eerlijk en betrouwbaar, innovatief en professioneel, betaalbaar merk. Het staat voor echt resultaten en zorgt ervoor dat de huid het beste uit zichzelf haalt. Prijzen  vanaf €39,95 Voor meer informatie ga je naar http://www.alpha-h.nl

Voor meer informatie over Maureen, en haar overige merken ga naar www.purebeautyboutique.nl of mail Maureen op maureen@purebeautypr.nl
 

 

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s