CLARINS ECLAT MINUTE BAUME EMBELLISSEUR

2015-nature-morte-gamme-eclat-minute-baume-embellisseur-levres-ang_thumb_695x633

Zo trouw als ik ben, gebruik ik al jaren de Clarins Instant Light Lip Perfector. Iedere keer wanneer ik op Schiphol ben, koop ik weer 2 van die fijne lipglossjes. Maar ik heb nu al 3x pech gehad dat ik een tube kocht waar iets mee aan de hand was. Of je drukte er op en er kwam helemaal niets uit of ik drukte erop en ik had voor 3 weken lipgloss op mijn lip zitten. Kortom na 3x ellende was ik er even klaar mee hoe fijn ik deze liptubetjes ook vond. Maar nu zijn er de Clarins Instant Light Balm protectors. Een heerlijke verzorgende balm die zich aanpast aan de kleur van je lippen, en in een fijne applicator.

Foto hieronder, zijn de ‘oude modellen’ waar ik steeds zo’n pech mee had.

clarins_lip_perfector_group_shot

Het is een supersmeltende balsem: Eclat Minute Baume Embellisseur Lèvres van Clarins. De formule zit boordevol plantaardige actieve bestanddelen voor gehydrateerde, volle en stralende lippen. Een natuurlijke peptide stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur en zorgt zo voor optimale hydratatie. De lippen zijn voller en mooier. En de balm blijft maar liefst 4 uur zitten.

Ze zijn er in 6 verschillende kleuren en bevatten allemaal mineraal parelmoer “3D Radiance” pigmenten. Deze zorgen voor een betere weerkaatsing van het licht voor mooiere, glanzende en subtiel gekleurde lippen. De 6 schitterende ‘wetlook’ kleuren laten de lippen glanzen met een transparante kleur. De tint ‘my pink’ past zich aan de kleur van uw lippen aan en creëert zo een roze dat precies bij jou past. Tere pigmenten reageren op de pH-waarde van de lippen en stimuleren meteen hun natuurlijke kleur. Gelukkig heb ik nu even geen ellende meer met lekkende lipgloss. €17,50

_MG_4523fotocredits: Beauty Mango

 

2 gedachten over “CLARINS ECLAT MINUTE BAUME EMBELLISSEUR

 1. Оh my goodness! Impressive aгticle dude! Many thanks,
  However I am experiencing difficultieѕ witһ your RЅS.
  І don’t know why I am unable to subscribe to it. Is there anyone else getting the same RSS
  issues? Anyone ѡһο knows the solution can ʏօu kindly respond?
  Thanx!!

 2. You have madе some decent poіnts there. I checked on the web
  for more inf᧐ about the issue and foᥙnd most peoрle ᴡill go along ԝith your views on this site.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s