It’s all about fleeky brows

 

Ik schreef al eerder een blog over Tonya Crooks, dé wenkbrauwstylist van de sterren. Ik ben groot fan van haar en koop regelmatig haar producten. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn drie tienerdochters van 14, 15, 16 jaar. Zij gaan zonder enige mascara de deur uit, maar wel met enorme gestylde wenkbrauwen. Anno 2019 is het all about brows. Twee keer mocht ik deze Amerikaanse ontmoeten en iedere keer ging ik ( in mijn ogen) 5 jaar jonger weg. Zij weet in een instant om mijn wenkbrauwen om te toveren tot fleeky brows. Enkele dagen geleden introduceerde zij – via een workshop voor de pers- haar haar nieuwste product Instatint – een gekleurde wenkbrauwgel met microvezels. De nieuwste aanwinst voor je beautycase.

Instatint is een gekleurde wenkbrauw gel met microvezels die je wenkbrauwen meer kleur en volume geeft voor natuurlijk volle wenkbrauwen. De gepigmenteerde formule kleurt je wenkbrauwen, definieert de vorm en zorgt dat deze vorm de hele dag behouden blijft. Met het dunne flexibele borsteltje kun je je wenkbrauwen eenvoudig in model brengen.

Instatint is dé oplossing voor vrouwen die hun wenkbrauwen een natuurlijk vollere look willen geven. De gel is verkrijgbaar in drie met de hand gemengde kleuren, om het contrast van donkere wenkbrauwen te verzachten of de intensiteit van lichtere wenkbrauwen te vergroten. Met Instatint creëer je eenvoudig een opvallende of juiste zachte, perfecte look. Combineer eventueel met andere producten van BrowGal voor nog meer mogelijkheden.

BetterBrowsForever was nog nooit zo gemakkelijk. Hoe aan te brengen:

1. Aanbrengen: breng Instatint vanaf het midden van de wenkbrauw aan en borstel in de groeirichting van de haartjes tot aan het begin.
2. Perfectioneren: gebruik de punt van het borsteltje om waar nodig je wenkbrauw in model te brengen.

The BrowGal Instatint is verkrijgbaar voor €22  Ga voor verkooppunten naar www.thebrowgal.nl/pages/shops 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s