AMSTERDAM IS WEER EEN CITYGUIDE RIJKER

Styliste en leuke ex- ‘moeder van school’, Linda Loenen heeft naast haar passie van interieurstyling en bladen maken, nog een hobby namelijk boeken schrijven. Al eerder bracht ze een kookboek uit en nu is daar een cityguide over de mooiste stad ter wereld namelijk Amsterdam. Met het boek a glimpse into Amsterdam, komt ze vele reisbloggers, interieur junkies maar ook moeders van school en uit de buurt tegemoet.

Je kijkt binnen in 12 mooie, inspirerende huizen, die staan in 12 verschillende buurten van Amsterdam. Van een authentiek grachtenpand bij mij aan de overkant, tot een zelf ontworpen huis in Amsterdam-Noord. Linda heeft de bewoners niet alleen gevraagd om hun huis open te stellen maar ook gevraagd om hun geheimen uit de buurt prijs te geven.

Geïnspireerd door hun verhalen is Linda die buurten gaan onderzoeken. Hieruit is een uitgebreide cityguide ontstaan ondersteund door plattegronden en mooie tekeningen van de stad. Ook krijg je gouwe oude hotspots te zien en kakelverse nieuwe adresjes in super leuke buurten van Amsterdam. Je wordt meegenomen van oost naar west en van noord naar zuid want Amsterdam is veel groter dan alleen het oude centrum.

Verhuur jij je huis via Airbnb of krijg je vaak logees, dan is dit boek verplichte kost op het nachtkastje. Maar ook interieur liefhebbers en Amsterdam fans zullen dit boek waarderen.

A Glimpse into Amsterdam is verkrijgbaar bij oa de Ako en Bruna voor €27,50

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s