KENZOKI

De heilige lotus, ik kan er geen genoeg van krijgen. Niet alleen om zijn verslavende geur maar ook om het heilige aspect. De lotus is een belangrijk deel van de Aziatische legende. Deze heilige plant schijnt nooit ouder te worden en is in staat zichzelf te genezen. De crème werkt zowel geestverruimend als oppepper voor de huid rondom mijn ogen. Al een half jaartje is dit Kenzoki Sacred Lotus Eye Contour stickje mijn beste vriend en het eerste wat ik doe als ik gedoucht heb, is de crème onder mijn ogen aanbrengen. Dit doe ik met het koude frisse metalen applicator wat me het gevoel geeft dat de vochtwallen van de afgelopen nacht in één ruk verdwijnen. Vriendinnen die naast me stonden toen ik de crème aanbracht zagen het gebeuren en inmiddels zit deze stick in meerdere toilettasjes.

Doordat ik het stickje al sinds begin dit jaar gebruikt, je hebt maar een pompje per dag nodig zie ik nu na al die maanden zeker een verschil. Rimpeltjes en fijne lijntjes zijn minder geworden. Dit serum is daadwerkelijk effectief. Ik smeer het ook op de lip contouren. Very anti-aging..

Op mijn bureau heb ik het zusje van de Eye creme staan, namelijk Kenzoki Face lotion. Niets is lekkerder dan dit als touch up te gebruiken na een dag hard werken. Met mijn vingertoppen breng ik de gel aan. De gel versmelt direct op je huid en trekt snel in. Het geeft een onmiddellijke oppepper. Je huid wordt niet alleen gehydrateerd maar ziet er ook helemaal zen uit. Echt een niet normaal verschil.

De producten van Belle de Jour, beschermen je huid tegen de dagelijkse stress van het leven. Het heilige Lotus Oleate voedt je huid en helpt elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen. Een compleet nieuw Bruin Zeewier-extract is verwerkt in de Heilige Lotus Alchemie om de vitaliteit van de huid te helpen behouden en de tekenen van veroudering zichtbaar te herstellen. Het Artemia Salina Plankton helpt het herstel van een stralende huid, het herstel van de vitaliteit van de huid. Kortom, deze ingrediënten doen hun werk.

KenzoKi Belle de Jour Sacred Lotus Face Lotion  € 51,00. (200 ml)

KenzoKi Belle de Jour Sacred Lotus Eye Contour  € 58,00 (15 ml) en daar doe je best lang mee!  Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s