OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

 

Heb ik al verteld dat ik een serieuze pillen tic heb? Nee, geen afslankpillen of party pillen maar vitamine pillen. Het liefst van de merken Solgar, Orthica, Swiss of pillen met andere serieuze etiketten. In mijn keuken, badkamer, op kantoor, ik heb lades vol. Van capsules, (kauw) tabletten, poeders, soft gels, roze pillen, blauwe/gele  pillen met of zonder bosvruchten smaak.  Ik geloof in alles wat de bijsluiters zeggen, ze geven mij weerstand, ontspannen mijn spieren en verlossen mij van hoofdpijn, helpen me tegen geheugenverlies, haaruitval, dikke kuiten of een schonere navel..

Als enorme hypochonder slik ik dagelijks een handje vol vitamine A,C, D, anti oxidanten, selenium, lysine. Wanneer er een griep in aantocht is, grijp ik naar Solgar’s Multi vitamines V2000 en/of  Omnium. Sinds kort zijn daar wat pilletjes bij gekomen. Ik geloof namelijk erg in de producten van Oenobiol Paris. Dit Franse merk Oenobiol biedt een uitgebreid assortiment van (beauty) supplementen geïnspireerd door de natuur, voor een optimale versterking van je schoonheid van binnenuit. Oenobiol maakt gebruik van uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke voedingstoffen zoals vitaminen, mineralen en extracten van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en zaden.

Recent had ik een persevent van Oenobiol in Studio 13 en mocht ik na afloop in hun shopje mijn favorite Oenobiol producten uitzoeken. Deze ben ik sinds kort gaan slikken. Eerst iets meer over hun 15 verschillende producten.

Oenobiol heeft 5 verschillende lijnen met beauty supplementen ontwikkeld:

  1. Beauty Support: Voor een mooie en stralende huid, haar en nagels.
  2. Hair Support: Voor mooi en glanzend haar.
  3. Silhouette: Ondersteuning bij het verliezen van gewicht/op gewicht blijven.
  4. Skin Support: Verschillende producten voor het ondersteunen van een gezonde en stralende huid.
  5. Skin Support Sun: Voorbereiding op de zon of voor een natuurlijke teint zonder zon.

Ik koos meteen het product:  Verminder Tussendoortjes pastilles.

Met Oenobiol Verminder Tussendoortjes verminder je de verleiding van een ongezond tussendoortje. De nieuwe formule bevat drie bestandsdelen die helpen om:

  • Het hongergevoel en de zin in tussendoortjes te verminderen dankzij johannesbroodpitmeel.
  • De zin in zoet te verminderen dankzij het extract van Gymnema sylvestre.
  • Een normale bloedsuikerspiegel te behouden dankzij chroom.

Deze werken echt. Als je zo’n pastille hebt geslikt en je proeft meteen daarna een M&M te proeven, dan voel je  het suikerlaagje wel maar je proeft verder niets meer van die M&M. Door deze pastilles heb ik minder zin en behoefte aan suiker, wat vooral op 5 december zal helpen.

De formule Iva de Autobronze teint is specifiek ontwikkeld om de dichtheid, elasticiteit en stevigheid van de huid van binnenuit te behouden. Oenobiol Paris Skin Support Sun Age Protect beschermt niet tegen verbranding door de zon, maar zorgt wel voor die mooie sun tan na afloop. Onder invloed van zonlicht komen er vrije radicalen (onstabiele moleculen) vrij in onze huid. Vrije radicalen beschadigen het DNA in onze huidcellen en zorgen voor veroudering van de huid. Oenobiol Paris Sun Age Protect verhoogd het natuurlijke afweersysteem van onze huid en zorgt voor dat de huid betere bestand is tegen de kracht van de zon.

Laat je in de winkel eens informeren naar alle verschillende producten die ze hebben voor sterkere nagels, volumineus haar, ontspannende kalmerende tabletten tot anti-age en afslank tabletten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Perfect om als kuurtje nu voor de winter te volgen. Beauty from inside.

De Boost zorgt ervoor dat terwijl jij wil afslanken, je nog eens tot 400 kcal per dag extra verbrandt. Niet slecht toch.

De producten van Oenobiol Parijs zijn te koop bij oa Etos, DA, Kruidvat en diverse online platformen.

Oenobiol zou nu met een pilletje moeten uitkomen voor mensen met een pillen tic.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s