NARS

 

Eindelijk is dan mijn favoriete beauty merk NARS in Nederland te verkrijgen. En het werd tijd. NARS is hét beautymerk dat bejubeld wordt om de geweldige kwaliteit. Vele make-up artiesten zijn fan en ik sinds jaar en dag ook. NARS is vooral bekend geworden om zijn geweldige blushes, foundations, lipsticks, oogschaduw en highlighters. Nu ben ik groot fan geworden van de Velvet Matte Foundation Stick.

Dit is een foundationstick die zou moeten zorgen voor een volledige dekking. Je kunt de stick ook gebruiken voor kleine touch ups. De foundation geeft mijn huid een zachte en romige finish en is daarnaast zeer gemakkelijk te blenden. De stick bevat een heel fijn zacht sponsje waarmee je de foundation netjes kunt opbrengen.

 

 

Deze fijne NARS Velvet Foundation stick is oa verkrijgbaar in de Bijenkorf. €39 in 20 verschillende tinten. Laat je goed voorlichten.

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s