MARIA NILA

Maria Nila is niet het standaard haarverzorgingsmerk.Voor iedere haar-, natuur- en dierenliefhebber is dit hét merk om naar uit te kijken in 2018! Dit 100% vegan haarverzorgingsmerk, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden, biedt producten van hoge kwaliteit terwijl het tegelijkertijd de stap naar een duurzamere en vriendelijkere wereld vergemakkelijkt. Blij haar én een blije wereld, word je daar niet blij van?

Met meer dan 40 jaar ervaring in het professionele haarverzorgingssegment, biedt Maria Nila zes verzorgingslijnen aan onder de noemer Care & Style. De zes heerlijke sub-series bevatten hun eigen, unieke actieve ingrediënten en bieden verschillende oplossingen voor ieder haarprobleem zoals kleurverlies, hoofdhuidaandoeningen en beschadigd haar. Elke kleurrijke serie bestaat uit een shampoo, conditioner en een masker om het haar alle nodige voeding en verzorging te geven. Gezond, stralend en volumineus haar, here we come..

De bestverkochte en Swedish Beauty Award winnende serie Head & Hair Heal is een ontstekingsremmende en haargroei-stimulerende lijn met een formule van verschillende actieve ingrediënten zoals Aloë Vera, Piroctone Olamine en Vitamine E. Deze ingrediënten vergroten de gezondheid van de hoofdhuid en de veerkrachtigheid van het haar. De producten verzorgen en voorkomen roos, een droge hoofdhuid, haarverlies en bevorderen tegelijkertijd de haargroei.

De innovatieve productlijn Colour Refresh is Maria Nila’s voedende haarmasker
serie met kleurpigmenten die snel en makkelijk de haarkleur verfrissen. Dit voedende masker bevat tijdelijke pigmenten die geleidelijk vervagen en tot 10 wasbeurten mee gaan. De reeks bevat dertien verschillende tinten die alleen of gecombineerd gebruikt kunnen worden. Altijd al een unieke, passende haarkleur gewild? Dat kan vanaf nu gecreëerd worden.

Alle Maria Nila producten zijn 100% vegan, kleurbehoudend, dierproef-, sulfaat- en parabenenvrij. Tevens wordt alles geproduceerd in Maria Nila’s eigen fabriek in Zweden waarin gezonde werkomstandigheden en een hoge kwaliteit aan ingrediënten en verpakkingen een garantie zijn. Alle verpakkingen zijn 100% CO2 gecompenseerd door Plan Vivo en het merk werkt actief samen met klimaatprojecten rond de hele wereld. Een betere wereld, begint bij het haar, toch?

De Maria Nila producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde haarsalons en via www.happyhairservice.nl . De prijzen variëren van €14,95 tot €65,00.

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s