DE HANDDOEK TULBAND AQUARIUS

Je kent het wel; je hebt net je haar gewassen, maar geen tijd om het te drogen dus met natte haren de deur uit. No way! In deze haastige wereld werkt het vaak niet om even een handdoek door je haar te wrijven en zo de deur uit te rennen. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog nat is, is schadelijk voor je haar, tenzij je wilt eindigen met coupe pluis. Al deze problemen zijn nu verleden tijd met het nieuwste haarproduct, de Aquarius Hair Turban.

De meest ideale manier om je haar te drogen, is met een handdoek die je in een tulband bindt en hem 10 tot 15 minuten laat zitten. Vaak is of die handdoek te klein of juist weer veel te groot. Maar nu heb ik dus de kant en klare tulband ontdekt die zorgt voor mooi & droog haar. Super easy.

De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel.

Hoe werkt het?

Wikkel de Aquarius Hair Turban direct om je natte haar en bevestig het lusje aan het knoopje. Laat de turban zitten en je hebt de tijd om even wat andere dingen te doen.Maak de turban los en je haar is klaar om verder te stylen en/of in model te föhnen. Ik was verrast hoe makkelijk het werkt en hoe snel het mijn haar droogde. Ik had na afloop minder pluizend haar.

De Aquarius Hair Turban is er in 2 kleuren. Wit en Grijs en kost €24,95

Via www.aquariushaircare.com en via geselecteerde high-end kapsalons en retail/beauty salons.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s