Verwennerij voor de huid: Filorga Oil -Absolute®

Vlak voor de zomervakantie kreeg ik de heerlijke gezichtsolie van Filorga in handen. De OIL-ABSOLUTE bevat een shot anti-verouderende stoffen om alle tekenen van de tijd te bestrijden: rimpels, verslapping, doffe teint, oneffen huid, onregelmatige huidtextuur, pigmentvlekken. Ik heb het nu enkele maanden gebruikt en ik ben zeer positief. Deze pot met vloeibaar goud ligt vanaf deze maand in de winkels.

Vanaf je 25e  begint onze huid te verouderen. Dit komt door een verlaagde celactiviteit, blootstelling aan aanvallen van buitenaf en een verstoorde hormoonbalans. Het is onvermijdelijk dat een huid vermoeid raakt. Oil-Absolute pakt dus je fijne en diepe rimpeltjes aan, wordt dat de verslapping in je huid wordt aangepakt en voldoende collageen wordt aangemaakt. Ik zie na 2 maanden smeren duidelijk een vollere huid. Wat ik ook heel fijn vindt dat het pigmentvlekken aanpakt. Donkere vlekjes worden lichter en je teint wordt egaler. Een doffe huid gaat stralen.

De heerlijke olie bevat de volgende bestanddelen:

 • Eternal Amber, die jouw  vermoeide huid weer comfortabel laat aanvoelen.
 • Camelia-olie, het symbool van eeuwig leven in Japan, maakt de huid elastischer en steviger.
 • Buriti-olie, rijk aan carotenoïden en tocoferolen, het helpt de huid regenereren en voorkomt de vorming van rimpels.
 • Jojoba-olie is ontstekingsremmend en bevat anti-uv-straling; beschermt de huid en helpt pigmentvlekken te voorkomen.
 • Abrikozenolie zit vol essentiële vetzuren, vitamine A en E en laat je huid weer stralen.OIL-ABSOLUTE bevat tevens nog twee actieve bestanddelen om de uitgeputte huid te doen opleven:
  1. Polyfenolen versterken de celbescherming: Polyfenolen staan bekend vanwege de anti-oxidanten. De polyfenolen die in OIL_ABSOLUTE worden gebruikt, gaan zelfs nog verder. Ze zijn in staat het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid te activeren. Daardoor kan de huid zich weer verdedigen en herstellen van uitputting.
  2. Hexapeptiden, deze herprogrammeren de stamcellen. DNA is de drager van genetische informatie. Het speelt een sleutelrol in onze cellen.

OIL-ABSOLUTE is de combinatie van vier sterk voedende oliën en Eternal Amber, die de vermoeide huid comfortabel laten aanvoelen en soepel maken.  Amber wordt ook wel de “magische steen” genoemd en is fossiele boomhars die werd afgegeven door coniferen. Het wordt veel gebruikt in sieraden en decoraties. Het kan dieren en planten conserveren, waardoor het met eeuwige jeugd wordt geassocieerd. Alhoewel het vaak wordt gebruikt voor therapeutische doeleinden (om bloedziekten, irritaties en gewrichtsproblemen te bestrijden), vind je het maar zelden in cosmetica. En toch is het een rijkdom voor de huid. Amber is geladen met negatieve ionen, vertraagd cel-oxidatie, stimuleert celregeneratie en activeert het metabolisme.

Het fijnst is om de olie via een massage aan te brengen. 

 1.  Druppel ’s ochtends en ’s avonds voor de dag- en nachtcrème twee tot drie druppels van het product in de handen over elkaar om het product op te warmen.
 2. Breng de formule aan door de handen tegen de hals te drukken en werk naar boven over het gezicht naar het voorhoofd.
 3. Maak lichte knijpbewegingen met uw vingertoppen van het midden van het gezicht naar de buitenkant om de huid wakker te maken. Werk hierbij van de hals naar het voorhoofd en geef extra aandacht aan rimpels.
 4. Strijk met de handen van het midden van het gezicht naar buiten.

Ik ben groot fan, vooral nu de winter binnenkort zijn intrede doet, en je merkt dat je huid wat droger wordt, dan raad ik deze fijne olie voor t slapengaan zeker aan.

Filorga Oil-Absolute (30ml) 119 EURO verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s