VOOR DE VALMONT LOVERS

Nu dagelijks de zon zo heerlijk schijnt, betrap ik mezelf erop, dat ik net iets vaker vol met mijn gezicht in de zon ga zitten. Laat die vitamine D maar binnen komen. Tegelijkertijd besef ik me wel dat ik niet alleen een lekker kleurtje mee pak maar tegenwoordig zie ik steeds meer kleine donkere pigment vlekjes ontstaan. Gelukkig ontving ik net op tijd, nog voor de zomer, een heerlijke creme van Valmont. De nieuwe Restoring Perfection. Deze romige creme met een transparante finish, vormt een ideaal ‘schild’ tegen schadelijke UVA en UVB stralen dankzij een spf 50. Ik ben nu een maand in de weer met deze creme en ongelofelijk enthousiast.

Ik was al een groot Valmont fan. Ze hebben ook de meest fantastische facials ( check Eva Zotos www.zotosbeauty.nl ) maar dit nieuwe paradepaardje geeft mij een heel veilig gevoel in de zon. Het gaat niet alleen mijn huid veroudering tegen maar beschermt ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Kijk even mee wat het allemaal voor je doet:

De zeven essentiële acties van Perfection voor de perfecte dagelijkse anti-aging bescherming:

  1. Verstevigen door het stimuleren van de collageenproductie
  2. Hydrateren voor een zichtbaar plumping effect
  3. Voeden voor een uniek comfort
  4. Versterken van de huideigen bescherming tegen vrije radicalen
  5. Herstellen na dagelijkse invloeden van buitenaf
  6. Beschermen tegen blootstelling aan de zon met een nieuwe SPF
  7. Verbeteren van de huid met een zijdezachte textuur en subtiele gloed

De creme trekt heel erg snel in je huid en hydrateert meteen. Aangezien het iriserende pigmenten bevat krijgt je huid direct een gezonde en natuurlijke stralende teint. Aan zo’n creme zit helaas altijd wel een prijskaartje, maar als hij ook daadwerkelijk echt de huidveroudering tegen gaat en ook nog eens 10 keer krachtiger beschermt ( door Sillicium D Complex) dan is het die €165 zeker waard. (pompflacon 30 ml)

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s