LANCASTER SUN-KISSED DROPS

Ik heb weer een fijn hebbedingetje voor je waar je deze zomer heel blij van gaat worden. De Lancaster druppeltjes bronzer in een tubetje zijn dé hit op zonnegebied. Je kunt het zelfs mengen met je dagcreme, het scheelt niet alleen een laagje op je gezicht maar je krijgt er meteen een klein kleurtje van. De 365 sun-kissed drops van Lancaster is eigenlijk een soort zelfbruiner, maar dan op een nieuwe, slimme manier die je ook nog dagelijks kunt gebruiken.Ideaal voor dagen waarop je geen zin hebt in foundation, maar wel een lekkere sun kissed glow wilt. Als je de druppeltjes aanbrengt lijkt het sprekend op een drupje balsamico azijn, dus weerhou jezelf ervan door aan je hand te gaan likken.

Het Tan Activator Complex in deze drops zorgen ervoor dat de aanmaak van melanine gestimuleerd wordt, waardoor je een natuurlijke bruine gloed krijgt, zonder enge strepen of vlekken. Het is echt heel makkelijk te gebruiken, want nadat je je normale dagverzorging hebt aangebracht, gebruik je 1 drupje (of 2 drupjes) die je vervolgens over je gezicht verdeelt en uitsmeert.

Wat Lancaster 365 Sun-kissed drops als fijne extra heeft vergeleken met soortgelijke producten van andere merken, is de verzorging die in de druppels verstopt is. De antivrije radicalen beschermen je huid tegen vervuiling van buitenaf, zodat je er niet alleen direct, maar ook op de langere termijn stralend uit gaat zien.

Op naar die gezonde gloed!

Lancaster 365 Sun-kissed drops € 32

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s