BLOEMEN VAN JAN (AMSTELVELD)

Niets is heerlijker dan na een vakantie, een prachtige verse bos bloemen in huis te halen. Wist je dat de geur van bloemen en de aanblik van een prachtige bos, het zelfde voor je humeur doen als de geur van een zelfgebakken appeltaart? De bloemen van Jan Star uit Rijnsburg, die iedere maandag trouw op het Amstelveld in Amsterdam C staat, geven mij dat instant gevoel of happiness. Hij weet precies hoe jij vrolijk de week gaat beginnen.

Het mooie van Jan is ook dat hij je vaak extra bossen mee geeft ( anders verdwijnen ze toch maar in de prullenbak). Hij heeft de mooiste Nederlandse en Franse pioenrozen, die vaak na een ochtendje al allemaal zijn uitverkocht. Wees er snel bij. En die prachtige bos die ik vandaag uitzocht die verkocht hij voor een tientje. Ik denk dat je ze nergens zo goedkoop krijgt. Ben je binnenkort op de maandag in de buurt van het Amstelveld? Hup laat je verrassen door Jan.

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s