FREDERIK6

De locatie om de hoek van de Utrechtsestraat waar vroeger eerst Studio Pistache en later het Lobster House zat, is nu omgetoverd door über styliste Merel le Conge Kleyn, en heet tegenwoordig Frederik6. Vernoemd naar Frederiksplein no 6. Het betreft een grote mooie  ruimte waar vroeger nog een garage en benzine pomp waren gevestigd. Niets van dit alles is nog te aanschouwen want vanaf nu wordt deze ruimte gebruikt voor lifestyle events, pop-up stores, photoshoots en private dining. Wij als pers kregen al een voorproefje.

De grote industriële ruimte bevat tevens nog een winkel de Camer. Merel heeft deze interior shop in 2011 opgericht. Wat begon als een ‘garage sale’ van interieurproducten is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige interieur platform in Amsterdam. Je kunt er niet alleen terecht voor prachtige meubels, kussens, vazen en andere mooie hebbedingen, Merel richt ook nog eens huizen en kantoren in. Haar missie is:’ om ruimtes van creatieve ondernemers op kantoor als ook thuis te voorzien van unieke interieurproducten waar je blij en gemotiveerd van wordt.’  Ze haalt ze ook overal ter wereld vandaan.

 

 

Merels moeder Moon exposeert er ook met haar prachtige kunstwerken. Zij is een getalenteerde Nederlandse kunstenares geïnspireerd op Picasso en van Dongen naar geheel eigen stijl met een goed gevoel voor kleurstellingen. Het past precies in het sfeertje van Frederik6.

Al met al een geweldige ruimte waar je tevens ook terecht kan voor heerlijke zeer betaalbare wijnen en champagnes van Wine Supply.

Ben je een keertje in de buurt, loop er eens binnen en laat je verrassen door Merels geweldige smaak op het gebied van styling en decoratie. Een aanwinst voor de buurt.

www.frederik6.com 

 

Een gedachte over “FREDERIK6

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s