DRINK JE RIMPELS WEG met PURE GOLD COLLAGEN


Smeerde ik vroeger de rimpeltjes nog weg met een fijne dag of nacht creme, de afgelopen weken heb ik mijn rimpels weg gedronken. Hoe makkelijk is dat?  Dagelijks klokte ik zo’n suikervrije Pure Gold Collagen (50 ml), voor mijn ontbijt achterover in de hoop dat de rimpels in mijn gezicht als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. Het Engelse Pure Gold Collagen beweert met het drankje tot in de diepe lagen van de huid te dringen en zo de rimpels te bestrijden. Lees snel verder hoe het me is vergaan.

Allereerst, collageen is een eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan maar naarmate je ouder wordt vermindert de productie van collageen, elastine & hyaluronzuur langzaam aan, wat zorgt voor verminderde hydratatie van je huid, waardoor de tekenen van ouderdom langzaam zichtbaar worden. Om je huid ook op latere leeftijd mooi te houden wil je de collageen voorraad in de diepere huidlagen stabiel houden. Het probleem met crèmes is dat die niet kunnen doordringen tot deze diepere huidlaag, en daarom zijn er van dit soort beauty supplementen drankjes ontwikkelt die meteen worden opgenomen in je bloedbaan.  

Dit wilde ik testen. Ik zorgde ervoor dat ik 30 dagen achter elkaar deze vloeibare beauty elixer leeg dronk. Ik sjouwde de flesjes overal mee naar toe, van een weekendje Parijs tot naar de wintersport. Trouw bleef ik het een hele maand drinken. Zonder enige moeite want het smaakte overheerlijk naar perzik. Ook al proefde het lekker zoet, toch word je er niet dik van want het bevat maar 22 calorieën. 

De eerste drie weken merkte ik helemaal niets, ondanks dat ze 12% huid hydratatie beloofden. Totdat ik in de spiegel keek terwijl ik op de wintersport was. Dat kwam niet door de zon of het weerkaatsen van de sneeuw, nee ik bespeurde opeens een zeer uitgeruste huid. Mijn huid zag er al wel uitgerust uit, maar nu had ik een mooie volle gloed en het leek alsof mijn huid net een heerlijke beauty facial achter de rug had gehad. Het leek ook alsof ik een dikkere huid had gekregen met fijne poriën. Enthousiast appte ik het PR bureau, ‘ jaaa ik begin het te zien”. Nu inmiddels, 5 weken verder vind ik mijn diepere rimpels veel minder diep en lijkt de elasticiteit van mijn huid echt verbeterd. Ook mijn haren glanzen meer dan gewoonlijk. Het enige waar ik nog niets aan merk zijn mijn nagels, maar dan moet ik misschien even doordrinken en er een gewoonte van maken dat je niet alleen ontbijt met een toastje en een kop thee maar altijd een flesje Gold Collagen erbij…

Ziet jouw huid er na de winter wat uitgeblust uit en kan het nodig een kuurtje gebruiken dan raad ik het zeker aan. Voor meer informatie ga naar www.gold-collagen.nl

Een setje met een kuur voor 10 dagen kost €42

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s