MAISON 365

m365_home_box

Kennen jullie het concept Maison 365 al? Ik ben al helemaal fan. Maison 365 creëert in samenwerking met een van hun stylistes je eigen box met de allernieuwste looks. Alles mixed & matched door uber styliste Danie Bles. Zij mixt alle looks uit midden en hoog segment van high street tot high end. Ook kom je veel kleine upcoming designers tegen die Danie tijdens haar reizen en city trips tegenkomt. En zo creeert ze je eigen style. Afgelopen weekend ontving ik mijn eerste box en ik was zeer verrast.

Het werkt heel eenvoudig. Via de site www.maison365.nl start je met de stijlquiz. Zo komt Danie Bles en haar team erachter wat voor een soort van style je mooi vindt. Ik had aangeven dat ik toch wel richting Bohemiam chic wilde, met een vleugje elegantie. S’avonds moet ik veel op pad en dus ook ‘gekleed’. Nadat je de stijlquiz hebt gedaan, wordt je gemailed met een datum voor een telefonisch interview van 20 minuten. Vaak vragen ze je ook nog even om een foto van jezelf van top tot teen toe te sturen zodat ze een beter beeld van je krijgen.

img_1393

Een week later trof ik een DHL koerier voor mijn deur aan met de grote witte doos. Het voelde als een groot kerstcadeau wat ik mocht uitpakken. Ik trof 3 setjes aan en een lief beauty cadeautje. Deze blouse gecombineerd met mooie witte broek en donker blauw getailleerd jasje, met merken als Sandro, Hugo Boss en Jigsaw.

img_1364

Van dit witte Sandro bloesje met rushes was ik meteen fan. Deze heb ik gehouden.

img_1363

Hier kwam mijn bohemiam chic om de hoek kijken, maar helaas hij zat niet lekker.

img_1365-2

Het werkt heel eenvoudig. Alles wat je niet wilt hebben gaat meteen retour. Je kruist op de pakbon aan wat je retour wil sturen ( wel duidelijk de reden vermelden) en de kledingstukken waar je direct fan van bent, laat je thuis en reken je later via Ideal af. Een koerier komt kosteloos op een afgesproken datum de doos weer ophalen. Je betaald alleen voor de kledingstukken die je wilt houden. In mijn geval de Sandro blouse. Er zitten geen service, verzend of retourkosten aan verbonden. En zeker geen abonnement.

img_1394

Probeer het een keertje en als het niets is, dan kost het je ook helemaal niets. Ben je wel enthousiast dan zou je in de zomer nog eens een 2e box kunnen aanvragen. Super leuk concept dit!!

daniebles_headofstyling-345x245  romyshah-345x245

Foto’s boven: Danie Bles en Romy Shah, zij stelde mijn box samen.

Lijkt het je leuk om dit style concept zelf eens te ervaren, ga dan naar www.maison365.nl 

2 gedachten over “MAISON 365

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s