DÉ BLENDER DIE JE MOET HEBBEN BIANCO DI PURO

maxresdefault

Blenders, ik gebruik ze voornamelijk voor het maken van juices. Recent ging ik eens op onderzoek uit en trof vier verschillende blenders in mijn kelder aan. En dat voor af en toe een groen sapje. Kuch kuch, dat is niet helemaal de bedoeling, want zag ook nog 2 dezelfde blenders. Dat zijn dan die spontane Bol.com acties, waarbij ik s’avonds laat opeens een nieuwe blender bestel ( omdat ik dan weer in een gezonde modus zit) . Het erge is nog dat ik opnieuw een blender op het oog heb. Het mooie van deze very hightech blender is dat je er ook meteen warme soepen in kunt maken. We praten hier over de rolls royce onder de blenders, nl de van Duitse origine BIANCO DI PURO blender. Met deze prachtige design blenders maak je in een handomdraai smoothies, soepen, spreads, dressing en ijs.

Een tijdje terug kreeg de pers een middagje les hoe en wat we allemaal met deze blender konden maken. We keken onze ogen uit, niet alleen kwamen de meest heerlijke (warme) gerechten uit deze blender, we konden ook onze telefoons aansluiten op de blender ( opladen) of je Ipad erin klikken zodat je nog beter naar een recept kon kijken. Overal is bij deze blender over na gedacht. Hij meet ook de temperatuur van het voedsel zodat deze niet boven de 42 graden komt.

De deksel is voorzien van een siliconen afdichtring waardoor er weinig zuurstof in de blenderkan komt tijdens de bewerking. Dit vermindert de oxidatie van voedingstoffen en verlengt daarmee de houdbaarheid van bijvoorbeeld je smoothie tot wel 3 dagen, mits luchtdicht bewaard in de ijskast.

bianco-puro-originale-acht-farben

 

img_0496 img_0497

 

bianco-di-puro-attivo-ice-mint

Sinds kort maak ik voor mijn kinderen, een Chunky monkey toetje. Echt heerlijk vinden ze het en mooiste is nog wel dat het sugarfree is.

Wat heb je nodig?

4 rijpe bananen diepgevroren ( deze leg ik paar uur van te voren in vriezer)

120 ml kokosmelk
1 el honing
3 eetlepel rauwe cacao nibs Crunchy topping:
30 gram pecannoten
Hak de pecannoten in stukjes en rooster ze kort in een koekenpan tot ze lichtbruin zijn. Meng ze in een kommetje met de honing en zet apart.
Snijd de diepgevroren banaan in stukken en doe in de blender samen met de overige ingrediënten. Kies het programma ‘Sauce’ en gebruik de tamper door de opening in het deksel om het ijs binnen 1 minuut tot een egale massa te mengen. Doe het ijs in leuke schaaltjes en bestrooi met de topping. Voila, Ben & Jerry is er niets meer bij..

download

schermafbeelding-2017-02-10-om-12-18-44

De Bianco di Puro blenders zijn er al vanaf €279 tot de duurste van €999 maar bedenk maar even wat deze blender allemaal kan. Terwijl jij een heerlijke verse tomaten soep aan het maken bent, wordt ondertussen ook je telefoon opgeladen. Very hightech. Ga voor meer informatie naar  www.biancodipuro.nl  of ga zoals ik altijd doe naar www.bol.com 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s