Lancaster Sun Sport Ski

 

lancaster_sun_sport_ski_in_snow2

Wist je dat verse sneeuw 5 x meer UV straling reflecteert dan het zand op het strand? Dat is wel iets om te onthouden, zodat je einde van deze week nog iets beter voorbereid op de wintersport gaat. Want hoe dichter je bij de zon staat hoe sterker de straling. Tegenwoordig lijkt het wel alsof die skiliften hoger en hoger gaan. Heerlijk zo dichtbij de zon, het maakt het skiën in ieder geval wel vele malen leuker. Hoewel je me niet meer heel snel van die  Tortin en de Montfort in Verbier af ziet racen. Die sla ik tegenwoordig even over.

In ieder geval heeft Lancaster weer prachtige zonnebrand crèmes ontwikkelt, speciaal voor skiërs. Lancaster Sun Sport Ski. De crèmes zijn speciaal gemaakt met een ‘cocooning’  effect. Ze bevatten ingrediënten die erkend zijn om hun weerstand tegen de kou: babassu olie, shea butter en edelweiss-extract ( hoe toepasselijk)

A must voor in je ski jack is de Sun Sport Ski Wind & Cold Protection Comfort Cream met spf 50. Heel fijn voor een – half uur stoeltjeslift- momentje. Deze crème is geschikt voor alle skiërs die hun huid willen beschermen tegen de kou, wind en de zon. Naast UVA en UVB filters bevat het een bescherming van infrarode stralen en is het voorzien van een krachtig ani-oxidanten complex. Het legt een onzichtbaar en ademend filmlaagje op de huid. (50 ml) € 28

9200000041371854

Dan heb je naast de crème ook nog de Sun Sport Ski Wind & Cold Protection Cream & Stick spf 50. Dé alles-in 1 stick. Deze stick kan je zelfs tijdens het skiën gebruiken zo makkelijk is hij in gebruik. De ene kant van de stick gebruik je voor je gezicht en de andere kant voor je lippen. Deze stick is echt voor de fanatieke skiër, ik zou hem niet gebruiken voor een ligstoel in de zon. Daar zou ik zo’n mooie oranje Lancaster fles voor gebruiken ( 20 ml + 1 gr) € 28

Geniet van je wintersport and .. break a leg.

Lancaster-Sun_Sport-Ski_Wind_Cold_Protection_Comfort_Cream_SPF50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s