MY 3 ABSOLUTELY SISLEY FAVORITES

gamme-resines-tropicales-the-mom

Excuses het is alweer een tijdje sinds ik voor het laatst geblogd heb. Behalve dat ik het druk had met 4 grote deadlines, begrafenissen ( heb er dit jaar al 3 achter de rug) en huis tuin & keukendingen was ik ook mijn password voor WordPress kwijt. Toen ik uiteindelijk het wilde veranderen toen zag ik tot mijn schik dat er al een maand een onafgemaakte blog gepubliceerd was. Schaam schaam, dat zal niet meer gebeuren. Je ziet maar waar mijn prioriteiten de laatste weken lagen. Anyway, I’m back, fris & fruitig, 15 kilo lichter en helemaal blij om jullie te voorzien van het laatste beauty news. 

Graag deel ik mijn 3 favorite Sisley producten met jullie omdat ik er dagelijks zo blij van word. Let op de producten zijn pas vanaf 1 feb a.s in Nederland te verkrijgen maar ik heb ze de afgelopen weken getest en ben nu al groot fan. De Gel Doux Nettoyant / Gentle Cleansing gel ( €68,50) komt uit de collectie Résines Tropicales, die bestaat uit vijf verzorgingsproducten die opnieuw herzien en geperfectioneerd zijn. Je kunt alle 5 stappen combineren maar daar heb ik helemaal geen tijd voor, vandaar dat ik alleen de cleansing gel gebruik. Oorspronkelijk is deze het best geschikt voor een vette huid, niet dat ik deze heb maar hij maakt je gezicht ondanks dat ook erg goed schoon.

De zuiverende eigenschappen van Benzoë extract worden versterkt door de werking van java thee en dat bevordert weer de afname van talg. Mocht je tot aanschaf over gaan dan zou ik ook zeker de lotion of het serum toevoegen. Niet alleen zijn alle onzuiverheden verwijderd en poriën samen getrokken, je zorgt ervoor dat je huid daarna weer comfortabel en heel erg zacht aanvoelt.

gel-doux-nettoyant

28476997816_b4990804b3_o

Tussen al het sporten door, ben ik begonnen met het smeren van White Ginger Contouring Oil for Legs. Helaas moet je nog even wachten want deze fijne creme ligt pas in maart in de winkels. Later meer hierover. Maar ik ben hem al aan het testen en ik kan je vertellen, ik heb veel minder last van zware benen. Verheug je hier maar op haha.

czjs1amxeaekvjl sisley-paris-launches-white-ginger-contouring-oil-for-legs-267x1024

Wat ik sinds een paar weken nu ook dagelijks in mijn tas mee sleep zijn de Twist Potloden van Sisley die dit keer niet kleur aan mijn ogen of lippen geven maar aan mijn jukbeenderen. Ik gebruik de meest snoeperige licht rose (Petal) kleur waar ik dagelijks mijn jukbeenderen mee in kleur. Heel eenvoudig, met één streek geef ik kleur aan mijn gezicht. Ik kan het zelfs zonder spiegel aanbrengen en is net zo zacht als een poeder blush. Echt, je wil niet meer zonder. Ze zijn in vier kleuren te verkrijgen, Petal, Fuchsia, Papaya en Glow. Glow kan je ook op je kin, voorhoofd of neusbrug aanbrengen om je gezicht vorm te geven ( shapen)  Vanaf feb kan je de Phyto Blush Twist verkrijgen voor €50,50

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

sisley-spring-2017-phyto-blush-twist

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s