IBIZA’S SECRET: LA GRANJA

 

download-2

Deze beeldschone plek, 10 minuten rijden vanaf Santa Gertrudis is omringd door hectares land en vele citrusbomen. Als Farmer lid mag je op het land kunnen verbouwen, mediteren of yoga lessen volgen. In het hoofdgebouw bevinden zich 9 kamers + nog eens 2 slaapkamers in een apart buitenverblijf, op 3 minuten lopen. Heel erg leuk, spreek ik uit ervaring. Ik heb er mijn mooiste Ibiza vakantie ooit beleeft.

download-6

 

download-4

 

la-granja-ibiza-guesthouse-009-01

download-7

Alles speelt zich af rond het zwembad en de buitenkeuken, waar Chef kok José Catrimán zoveel mogelijk gerechten van het eigen land bereidt. Pure en mooie ingrediënten uit de tuin. En vis uit de zee en overige producten komen allemaal van Ibiza. Er is een grote centrale tafel waar alle gerechten op worden aangediend.

Zolang ze maar van het grote varken afblijven wat daar al jaren rondloopt. Wij hadden een band met dit varken(tje) want onze dochters gingen hem dagelijks even aaien. Het lijkt wel erop dat hij sindsdien enorm gegroeid is.  ( In Nederland zouden ze er wekenlang spareribs van kunnen eten)

download-8 la-granja-ibiza-farm-009

download-5

 

download download-1

lagranjaibiza8 barts-boekje-designhotel1-1

download-3

Vanaf 350 euro per nacht.  www.lagranjaibiza.com

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s