MUST HAVE: MERINO GOLD SERUM

d104c75ebbfcce872f0d168850cce1ce

Het Nieuw Zeelandse huidverzorgings merk Merino Skincare baseert zijn producten op natuurlijke ingrediënten waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen maar ook beschermen. Ik heb al eerder over ze geschreven omdat ik erg geloof in dit merk. Nu komen ze uit het met Plancenta Serum Gold met 23 karaats goldflakes. Hoe leuk om dit geweldige serum deze feestdagen cadeau te geven. De goldflakes fonkelen ook zo lekker onder de kerstboom.

Het Placenta Serum Gold met 23 karaat goldflakes verjongt en revitaliseert. Het serum verzorgt en hydrateert de huid, zodat deze straalt als nooit tevoren. Wist je dat goud door de eeuwen heen, veel gebruikt is voor heling van de huid. Het is het zachtst van alle metalen en bovendien hypoallergeen. Wanneer het serum wordt aangebracht op de huid, vallen de goldflakes uiteen in ultra fijne en onzichtbare deeltjes. Puur goud wordt makkelijk opgenomen door de huid. Het herstelt huidcellen en geeft de huid nieuwe energie, helderheid en een anti-verouderend effect.

 

gps_big_1

Het is een heerlijk luxe serum wat vele actieve enzymen, eiwitten, antioxidanten en vitaminen bevat en wat dus heel effectief op de huid werkt. Het trekt meteen in en laat geen vette waas achter.

De Plant Placenta komt uit de toppen van de Aloë Vera plant, deze heeft een sterk hydraterende en verjongende werking. Laat je dus niet gek maken door de naam placenta. Het bevat in ieder geval de juiste ingrediënten om je huid te laten stralen. Laat stress je huid verlaten en ervaar het verjongende effect van het Gold Serum. Zet m vooral op je verlanglijstje…

 

img_20161027_1038271

0056e286e77e079e1102aa9cf124a3ac

Plant Placenta Serum Gold, pomp: € 61,99

Voor verkooppunten ga naar: www.merino-skincare.nl 

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s