BUCHINGER DAG 6

m46qyy7g0wkh

Weet je wat het leukste aan dit vasten is? Dat je s’ochtends wakker wordt en niet meteen denkt wat je s’avonds wil eten. Ik ben totaal niet meer met eten bezig. Er gaat een hele nieuwe wereld voor me open. Ondertussen ben ik 3.5 kilo afgevallen. De dagen vliegen voorbij, maar wat wil je met alle die activiteiten die ze hier organiseren.

Dag 6

Na de powerwalk op het strand, krijg ik mijn ontbijt, de thee met honing. Daarna krijg ik de bekende enema, dan meteen door naar Pilates. Na pilates even ontspannen op je kamer en voordat je het weet is er lunch.Ik ben de hele dag door mij aan het verkleden. Van joggingbroek naar badpak, van badpak naar strandjurkje, dat moet weer uit voor mijn lever package, soms nog weer even sport outfitje aan voor de gym, om uiteindelijk  weer ‘netjes gekleed’ aan het diner te zitten ( lees: je soep te gaan drinken). Ik neem iedere dag een groot glas homemade Gazpacho voor de lunch. Heerlijk, maar ik zou ook een warm soepje of een vruchtensap mogen hebben. Vanmiddag heb ik een uur lymfedrainage geboekt omdat ik merk dat ik veel vocht vast houdt bij mijn benen. Die lymphedrainage was achteraf fijn maar, het voelt toch alsof je 55 minuten braaf geaaid wordt.

Dag 6

Het valt me op dat niemand hier chagrijnig is van het niet eten. Iedereen is vrolijk, groet elkaar beleefd maar klit wel met zijn eigen landgenoten. Dus ik als enige Nederlandse, kom een beetje bedrogen uit. Gelukkig heb ik de Spanjaarden nog. Mijn Spaans wordt met de dag beter. Ik ben dol op de Spaanse dames. Hun manier van praten, lachen en zelfspot. Iedere avond na mijn soep, roep ik hard: “ lo que hay de Postre??’ ( wat is het toetje?) Dan gieren ze het uit. Gisteren waren ze allemaal aan het fluisteren want er zou hier een Nobel price winnaar gearriveerd zijn, maar die was zonder zijn vrouw aangekomen. Zijn vrouw zou weer de 1e vrouw van Julio Iglesias zijn geweest, daarna hertrouwd met andere leuke man. Toen deze man recent overleed had ze 3 maanden na zijn dood alweer een affaire met deze nobel price winnaar die nu vandaag misschien naast me op de yoga mat lag? Ik hoop dat ik hun taal goed begrepen heb, maar volgens mij was dit het verhaal. Vanochtend liep ik op het strand achter een prachtig echtpaar aan met een bodyguard op een meter achter ze. Soms zie je hem zitten op een krukje voor hun kamer. Ik vermoed een politicus, maar dat moet ik nog bevestigd krijgen van de Spaanse dames. Ik zou hier echt een boek kunnen schrijven.

Zojuist nog werd ik op de gang staande gehouden door een wat oudere Spaanse dame. Ze liep achter me en vond dat ik zo’n slanke taille had. Ze begon over Botticelli, dat ik zo uit één van zijn schilderijen kwam. En of ik wel wist dat ik het figuur van een viool had? Hmmm, weet niet of ik dit als compliment moet zien, ik lijk liever op een blokfluit, maar ze was in ieder geval heel lovend over mijn taille. De curve police zou nog wat minder enthousiast over mijn huidige figuurtje zijn. Maar hopelijk kan ik die ook tzt gelukkig maken.

www.buchinger-wilhelmi.com

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s