BEAUTY SNEAKERS

Est1842XAmandaRijff1

Hoe ver kan je als beauty junkie doorslaan? Speciaal voor alle beauty meisjes is er nu de limited beauty sneaker. I like. Fashion meets beauty. De wit leren sneaker ( Adidas Sam Smith look-a-like)  met een beauty inspired printje met wat kersenrode details is door make up artist Amanda Rijff ontworpen. Ik ken deze mooie en lieve vrouw al jaren, ze was dé beauty expert van Laura Mercier en ze had onlangs haar eigen make up lijn bij H&M. De sneaker is voorzien van een bijzondere print, welke dus is geïnspireerd op haar werk als make- up artist.

Om de sneaker groots te lanceren zal Amanda Rijff een promotietour starten langs geselecteerde winkels waar de sneaker, in beperkte oplage, zal worden verkocht. Tijdens haar aanwezigheid in de winkels zal Amanda middels een meet & greet bezoekers van custom made make-up advies en touch ups voorzien. En dat wil je, geloof mij maar.

Amanda: “Beroepsmatig geïnspireerd door mijn passie voor make-up, mijn lipstick fetisj en goed gereedschap werd ik blij van het idee iets eigenzinnigs te kunnen dragen dat dit en mijn “passion for fashion” samenbrengt”. 

Est1842XAmandaRijffCampaign

“Buiten het feit dat ik het leuk vind om zo een extra incentive aan de sneaker mee te geven, ben ik ook van mening dat beauty en fashion elkaars werking versterken. Je kan een prachtige creatie aan hebben, maar als je gezicht geen flawless uitstraling heeft, dan sla je de plank alsnog mis. Met mijn ervaring in de fashion en beauty industrie breng ik deze twee werelden graag samen” onderbouwt Amanda.

Wil je deze prachtige eye catcher aan je voetjes, ga dan naar de webshop van Est1842 en bestel ze voor €119,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s