COLLISTAR SUN PRODUCTEN VOOR DE GEVOELIGE HUID

tan

Ik wil niet meer aan vroeger denken hoe ik uren in de volle zon lag te bakken, het liefst tussen 12 en 14u als de zon het sterkst was. Met alleen maar olie zonder enige factor op mijn gezicht en spray blonde op mijn haren. Het waren de eighties met roze Miss Sporty lipstick of die blauwe Invite lipstick. Dat ik ongeschonden uit de zon ben gekomen is een wonder. Tegenwoordig pak ik het heel anders aan, helemaal nu ik dochters heb die ook van een kleurtje houden. Ik blijf ze maar waarschuwen voor alle gevaren van de zon, but Hey.. don’t listen to your mother. Ik heb nu een fijne zonnebrand gevonden die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid, zoals het couperose probleem en zonneproducten speciaal voor kinderen. Deze twee doelgroepen reageren het sterkst op de zon. Collistar Active protective sun cream en de After Sun Repair Treatment. Lees even door want ik mag deze producten weggeven.

Collistar Active Protection Sun Cream Face and Body is er in een SPF 30 en 50+. Het is een creme die je niet op de huid voelt en meteen met je huid versmelten. En gelukkig geen witte waas achterlaten. De huid is direct beschermd
tegen de schadelijke factoren uit zonnestralen, waardoor de zeer gevoelige
huid direct veilig van de zon kan genieten. Natuurlijk niet tussen 12 en 15u maar als het goed is zit je dan heerlijk te lunchen? Deze comfortabele zonnecrèmes voelen
fris en aangenaam op de huid en zijn waterresistent.  Ze zijn geschikt voor kinderen en ook ideaal om pigmentvlekjes, moedervlekken, tatoeages en littekens mee te beschermen. €26

Collistar-Zonneproducten-Active_Protection_Sun_Cream_Face_Body_SPF30

 

images (2)

 

Collistar-Voor_de_hypergevoelige_huid-Ultra_Soothing_After_Sun_Repair_Treatment

Ultra Soothing After Sun Repair Treatment van Collistar is op meerdere fronten tegelijkertijd actief: het biedt een intensieve en onmiddellijke verlichting van de rode en geïrriteerde huid, herstelt snel de ideale omstandigheden voor hydratatie en elasticiteit, stimuleert in het huidweefsel de processen van zelf herstel en versterkt de natuurlijke beschermlaag van de huid. De formule bevat geen parfum, kleurstoffen, alcohol, parabenen etc etc. €23,95

En ik mag van Collistar twee pakketjes weggeven met beiden producten erin. Dus onder de likes van deze pagina verloot ik deze fijne zonnebrandcremes.

 

3 gedachten over “COLLISTAR SUN PRODUCTEN VOOR DE GEVOELIGE HUID

  1. Hahaha…. Heel herkenbaar dat onverantwoorde gedoe vroeger! Nu heb ik altijd een hoed op mijn koppie en factor 50 op mijn gezicht en 30 op mijn lichaam. Ik ken deze zonnebrand niet, wat zou het leuk zijn om die uit te mogen proberen!

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s