‘A PUSH- UP BRA’ IN A JAR

magic-cream_lid-off_1

Het is één van die producten die alle insiders van de mode en beauty-industrie gebruiken om de gestreste huid te hydrateren en rimpels te verzachten. Het schijnt de creme de la creme te zijn waarvoor zelfs wachtlijsten bestaan. Een creme die non stop uitverkocht blijkt te zijn. Kijk dan word ik ietwat hebberig want dan moet ik die veel besproken creme echt in mijn badkamer hebben staan. Gelukkig was één mailtje naar het PR bureau genoeg en nu heb ik dus sinds vanochtend een likje van deze veelbesproken creme op mijn gezicht. De Magic Cream van Charlotte Tilbury.

Ik heb toevallig recent al over Charlotte Tilbury  geblogd toen ik haar in de Bijenkorf mocht ontmoeten. Charlotte is wereldwijd bekend en mag met regelmaat losgaan op de knappe gezichtjes van Kate Moss, Gisele Bündchen en vele anderen. In totaal creëerde ze honderden items, onderverdeeld in vijf categorieën; prep, prime, perfect & conceal, facial framework en colour. Maar haar parade paardje is toch echt de Magic Cream.

maxresdefault

Charlotte’s Magic Cream het wondergoedje voor je huid (door Tilbury liefkozend ‘a push-up bra in a jar’ genoemd) is oorspronkelijk door haar oma bedacht. De Magic Cream hydrateert de doffe en matte huid maar ook de huid die gestrest is of die de dupe is van een hangover. De crème bevat een speciaal ingrediënt namelijk de Bio Nymph Peptide Complex. Dit ingrediënt reduceert rimpels en brengt meer elasticiteit in je huid. Extra goed is het feit dat de crème een SPH15 bevat, altijd handig voor als de zon op je huid schijnt.

charlotte-tilbury-magic-cream-face-inhautepursuit-review-1024x681

De visagist gebruikt het al jaren backstage bij al haar modellen en probeerde het angstvallig geheim te houden. Gelukkig is haar dat niet gelukt en vanaf nu kan je het gewoon in de Bijenkorf bij de Charlotte TIlbury counter verkrijgen voor € 90

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s