SWISSE WONDERPILLEN

13_BlogHero_721X400 (1)

Na een nogal hectisch 2015 en een nog hectischer start van 2016 zat ik qua gezondheid in de lappenmand. Ik had nul energie, raakte bij het minste van het geringste in een soort van ‘verlammings stand’. Niet dat ik niet meer kon lopen maar ik verlamde soms gewoon, van angst. Kon niet meer helder denken en dacht dan meteen dat het probleem niet meer op te lossen was. Verder was ik moe, futloos en had weinig energie. Ik merk vooral nu, nu de zon wat vaker schijnt dat ik langzaam opkrabbel van de afgelopen maanden. Ook met wat hulp van wat multivitamines en voedingssupplementen. Ik ben de Vrouw supplementen van het Australische merk Swisse gaan slikken. En dat werkte!

Afgelopen maand heeft ’s werelds grootste producent van schoonmaak- en verzorgingsmiddelen Procter & Gamble dit merk op de Nederlandse markt gebracht. De lancering was groots in the Loft in de Adam Tower ( 16e etage met spectaculair view) , met als host Miluska van WItzenhauzen ( wat een leuke vrouw) en Co host de Australische super geestige Master chef George Calombaris.  

IMG_4995

Ranomi Kromowidjojo is in NL ambassadeur van Swiss geworden. Zij is heel blij met de supplementen van Swiss en combineert ze met haar voedzame dieet. Ook TeamNL, het Nederlandse team dat naar de Olympische Spelen in Rio gaat zijn ambassadeur.

IMG_5011 IMG_5008

Het Nederlandse aanbod bevat 22 Swisse supplement met vitamines, mineralen en natuurlijke kruidenextracten.Van supplementen voor de Vrouw, voor de Man, maar ook voor je mood, je weerstand , beauty zoals nagels en je haar of speciaal voor het zuiveren van je lever. Omega 3 vetzuren, Krill olie, en my favorite Gewichtsbeheersing. Braaf slik ik nu 3 pilletjes voor iedere maaltijd. Eens kijken of ik over een half jaar gehalveerd ben?

IMG_4999

Het bijzondere aan de Swisse producten is dat zij bestaan met kruiden uit de natuur. De multivimines voor de dames en de heren bestaan uit minstens 46 verschillende voedingsstoffen, ieder met zijn eigen specifieke functie.

IMG_4994

De eerste potjes multivitaminen en voedingssupplementen van Swisse liggen vanaf deze maand in de schappen van onder meer Kruidvat, Etos, Wehkamp.nl en Bol.com.

Voor meer info ga naar de site www.swisse.nl  

 

Een gedachte over “SWISSE WONDERPILLEN

  1. De vitamines voor de vrouw zijn top!! Mijn vraag is: waar zijn de vitamines voor de ogen gebleven!!!!! Die waren opeens verdwenen bij de winkels!!! Gr Marion

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s