GARNIER MISCELLAIR WATER IN OLIE

pack1-transparent_fr-02

Ben je net als ik vandaag ook tig keer verregend. En keek je dan bij binnenkomst in de spiegel en zat je mascara -net als bij mij- ook niet meer op je wimpers? Zo rond je wangen, op je neus en zo’n druipende zwarte lijn vanaf je ogen tot richting je kin? Ik heb zojuist mijn eerste regenjas van Stutterheim online besteld. Dit kan zo niet meer langer. Met dit weer is het onmogelijk om er prachtig bij te fietsen. Vanavond ga ik mijn gezicht eens lekker schoonmaken met een heerlijk micellair watertje. Ik heb een hele fijne voor je. Garnier SkinActive heeft een Micellair Cleansing Water in Oil uitgebracht. Deze is speciaal geschikt voor long-lasting make up producten. Zoals een stubborn foundation die je er nooit helemaal goed af krijgt. Of de mascara die je vanochtend -nog voor de regen- zo beeldig had aangebracht.

De weg naar een mooie huid begint -in mijn ogen- altijd bij een goede make up remover. En dan niet zo eentje waarbij je nog moet boenen ook. Micellair Reinigingswater in Olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en arganolie. De oliën mengen perfect met micellen om alle sporen van makeup te verwijderen. Daarbij is arganolie rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E, wat zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid.

IMG_2540

De huid blijft zacht en fris, zonder een vettig gevoel achter te laten. Olie is in staat bestanddelen in long-lasting en waterproof makeup op te lossen die onoplosbaar zijn in water, waarna het micellair water haar werk kan doen. Het ruikt daarbij heerlijk naar bloemen.

micellar_bottlemannequin_micellaire_biphase_def_et_retouche_mg_3798_1_main_4_def_5_etiq_doubletoilette_eau_micellaire_fr_actu_080615_03_1-01

Garnier Micellair water 400 ml   € 6.49

Een gedachte over “GARNIER MISCELLAIR WATER IN OLIE

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s