M2 BEAUTÉ WIMPER WONDER

 

m2lashes-eyelash-activating-serum_1Ben jij helaas niet gezegend met mooie lange wimpers dan heb ik nu een mooie beauty tip voor je. Het wimper serum van M2Beauté de M2 Lashes. Dit serum werkt, want binnen 6 tot 8 weken zullen je wimpers voller zijn, intenser van kleur en langer. Soms zo lang dat mensen er wel eens de schaar inzetten. En pas op waar je het serum aanbrengt want anders ontstaat er wildgroei rond het oog. Daar zitten kappers en wax salons natuurlijk niet op te wachten…

Het meest actieve bestanddeel in het M2Beauté Activating serum is MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal), een prostaglandine, zoals die wordt gebruikt in de oogheelkunde tegen glaucoom. Dit ingrediënt stimuleert nieuwe wimpergroei vanaf de wortel. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de reeds bestaande wimpers langer en voller worden.

Het is de bedoeling dat je het serum elke avond aanbrengt langs je wimperrand na het reinigen van je gezicht. Heb geduld want de eerste paar weken zal je niet veel zien gebeuren. Maar, rond week 5/6 zal je het resultaat meteen gaan zien. Dan gaat je omgeving het ook zien. Ik ben echt fan van dit soort wimperserums, maar ik gebruik ze ook echt als een kuurtje van 2 tot 3 maanden en dan stop ik weer even.

000389955_14564

De foto’s hieronder zijn van collega blogger Anita Michaela die wel heel slim voor en na foto’s heeft gemaakt. Binnen 2.5 maand was dit het resultaat. Je ziet duidelijk verschil.

tumblr_nk51f3iUVl1u5vnn7o1_1280 tumblr_nk51f3iUVl1u5vnn7o2_1280

M2 Beauté is oa verkrijgbaar bij de Ici Paris XL €120,00.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s