EEN HAARMASKER MET EEN TOUCH OF PROSECCO

hairloxx-hairmask

Ik ben al helemaal op de zomer voorbereid. Het wachten is nog op zon, zee en strand en dan kan het vitamine D circus weer gaan beginnen. Want, wat hebben we het nodig. Toch zitten er niet alleen maar voordelen aan de zon. Het droogt je haar enorm uit wat weer tot beschadiging leidt. De Hairloss Professional Haircare ( Beauty by Roos) heeft hier iets op bedacht, een haarmasker waarmee je je zomerse lokken goed kunt beschermen, Hairloxx Hair Mask met een vleugje Prosecco. Hmmm, toen ik dat las, toen was ik al om, nog voordat ik het had gebruikt. Prosecco heb ik nog niet eerder in een haarproduct aangetroffen. Maar het gaat helaas niet alleen om een vleugje Prosecco, het haarmasker voedt, beschermt en herstelt.

Hairloxx Professional Haircare is dé expert op het gebied van verzorging van hairextensions. De luxe Hairloxx Professional producten geven zowel hairextensions als het eigen haar een extra goede verzorging. Naast de shampoo en conditioner uit de Intense en Boost lijn, Hair Serum, Leave in Spray Conditioner  introduceert Hairloxx nu dus ook het Hair Mask.

Pic-Hairloxx-Hair-Mask

Met het nieuwe Hair Mask van de Hairloxx Haircare collectie haal je het beste in je haar naar boven. Dit super voedende masker herstelt je vochtbalans, laat het haar weer glanzen en geeft het zijn natuurlijke zachtheid terug. Vitamines en antioxidanten bevorderen de celgroei en herstellen het haar van binnenuit. De formule beschermt de haarstructuur, hydrateert je lokken zorgt dat je je haar beter kunt doorkammen. Het is een ideaal masker om droog en beschadigd haar weer gezond en glanzend te maken.

Je zal het zelf meemaken maar je haar wordt heerlijk zacht.

Lekker deze zomer je haar voeden met dit fijne haarmaskertje, inclusief de geur van Prosecco. Verslavend lekker. Hik..

Hairloxx  Hair Mask ( 250 ml) €19,95

2 gedachten over “EEN HAARMASKER MET EEN TOUCH OF PROSECCO

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s