HANGOVER MASKERTJE

58919_large

Waarom bestond dit maskertje niet jaren geleden al, toen ik nog ieder weekend moest dealen met de échte hangovers?? Tegenwoordig vallen ze wel mee, hoewel ik best zo’n extreme hangover mask van Rodial kan gebruiken op zijn tijd. Rodial bedacht iets vernieuwend, na een flinke party komt de kater later. Rodial heeft de cure, pak je rust met een laagje x-treme Hangover Mask op je gezicht. Dit perfecte masker zal je huid de volgende dag meteen voeden. Het kleimasker, reinigt, exfoliert en hersteld je huid. 

Wat deze lijn ( zie onderstaand beeld) zo bijzonder maakt is de probiotische technologie Biotilys. Die draagt bij aan een gezonde huidbarriere. Het versterkt de huid en beschermt haar tegen dagelijkse aanvallen van buitenaf. Het bevat fruitzuren die exfolieren en verwijderen dode huid en pigmentatie cellen en stimuleren tevens de celvernieuwing.

Rodial_SuperAcids_Range

Stel je wordt de volgende dag wakker met een bonkend hoofd, een grauwe teint dan weet ik de beste hangover remedie voor je. Hup terug in je bed of bad met een lik Rodial klei maskertje op je gezicht. Even laten inwerken, paracetamolletje erbij en hup laat de dag maar beginnen. Aan je stralende huid zal het niet liggen.

rodial-super-acids-x-treme-hangover-mask-45-00-549492_w650

X-Treme Hangover Mask ( 75 ml) €50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s