MAAK MET CLARINS JE MASCARA WATERPROOF

tube

De meesten vrouwen hebben hun favoriete mascara gevonden en blijven trouw aan hun  eigen mooimakertje. Vaak is deze mascara niet waterbestendig. De waterproof mascara zijn vaak wat droger, daar moet je van houden. Nu de zomer zijn intrede doet en je veel meer bij het water zal vertoeven is het heel fijn om je eigen mascara dan waterproof te maken. Wist je dat dat kon? Clarins heeft dit slim bedacht met haar Double Fix’Mascara, zij maakt iedere mascara in één tel waterproof.

Een transparante microfilm omhult de wimpers, waardoor deze water- en vetproof worden. Voor een mooi, natuurlijk en langhoudend eindresultaat. Ook te gebruiken om de borstelige wenkbrauwen te modelleren. Een must have voor je strandtasje.

405499989-clarins-double-fix-mascara-waterproofing-seal

Clarins Double Fix’ Mascara €21,50

fm

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s