GIVENCHY TEINT COUTURE

07-VisuelNatureMorte

Givenchy is relatief nog een heel klein make- up merk in Nederland, maar ze hebben zoveel mooie producten in hun assortiment. Graag wil ik er 2 toelichten, de Teint Couture Conceiler en de Teint Couture Balm. Scroll even door, want ik hoop dat je net zo enthousiast wordt zoals ik..

De compacte stick conceiler van de Teint Couture Concealer is een 2 in 1 corrector die zowel een beige kleur bevat en een roze hightligher. Er zit een concentratie van ultrafijne parelmoerdeeltjes in waarmee je je onderste wimpers kunt verlichten. Dus hij corrigeert niet alleen je donkere kringen, hij kan dus veel meer.

Met het kleine borsteltje werk je het product uit op de contouren en in de neus om de roodheid tegen te gaan. En de licht roze kleur breng je aan langs je lippen en op je jukbeenderen voor een touch of light en je kunt ze ook onder je wenkbrauwen aanbrengen om ze op te  helderen en die natural lift te geven.

04-TeintCoutureConcealer_N2 01-TeintCoutureBalm

De Teint Couture Balm is een hele lichte, corrigende foundation die zich meteen met je huid vermengt en heel dichtbij je natuurlijke huidskleur komt. Hij dekt minder dan een foundation, dus je krijgt niet snel dat pancake effect. Hij geeft je meteen een frisse en stralende teint. Ze zeggen ook wel dat hij je gelaatstrekken verzacht. De foundation is niet vettig, heeft een lichte textuur en blijft heel goed zitten, wel 12 uur lang.

De balm geeft hydratatie en heeft een anti- oxidanten filter. Een extract van jasmijn bloem en vitamine E helpen je om de bescherming van de huid te versterken terwijl de spf 15 de huidveroudering tegen gaat.

Givenchy-Teint-Couture-Balm-Foundation-Concealer-5 givenchy-teint-couture-concealer-swatches

Givenchy Teint Couture Balm is  voor €40,50 exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas. Is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Givenchy Teint Couture Concealer € 33,50 exclusief bij Douglas. Het is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s