WEGDROMEN MET HET KENZOKI MASKER

KENZOKI-BDJ-MASQUE-NUIT-DE-

De KenzoKi Belle de Jour Dream Night masker helpt de huid ontspannen. Of dat nu is voor een avondje weg of voor een hele nacht. Ga je uit? Breng dan s’avonds een royale laag aan, en ga heerlijk genieten van de Witte Lotus geur en haal het na een kwartiertje er weer af. Je huid zal er op zijn allermooist uit zien. Je kunt hem natuurlijk ook voor het slapen gaan gebruiken. Breng dan een dun laagje aan. De volgende dag word je wakker met een ontspannen, zijdezachte huid. Kortom een masker waarmee je jezelf mooi slaapt.

Iedere dag hebben we te maken met verschillende vormen van stress. Dit kunnen zijn UV stralen, air conditioning, mensen die roken in je buurt, vervuiling en ga zo maar door. Deze factoren zorgen ervoor dat het verouderingsproces van de huid versnelt. Van nature herstelt de huid zich s’nachts maar hoe ouder je wordt hoe langzamer dit gaat. Dit fijne Dream Night Masker combineert de Witte Lotus met de Belle de Nuit. Dit is een zeldzame bloem die zich opent bij de schemering en sluit in de ochtend. het helpt de huid haar balans terug te vinden door het effect van schadelijke invloeden van buitenaf te reduceren. De Witte Lotus alchemie maakt daarnaast je huid zijdezacht. Denk aan een sneeuwachtige romige roze textuur. Reguliere nachtcrèmes zouden er jaloers op worden. 0dc337c361f017476173cfb73a93cd5a_fitted_1002x751

Maar het aller aller fijnste nog aan dit beauty product is nog de heerlijke geur. Ik ken bijna geen producten die zo ongelofelijk lekker ruiken als de Belle de Jour lijn van Kenzoki. Gaap gaap, ik zeg dat in iedere KenzoKi blog, I know, maar ga eens de Ici Paris XL binnen om de geur zelf eens te ervaren.

KenzoKi Dream Night Mask ( 50 ml) €66

Een gedachte over “WEGDROMEN MET HET KENZOKI MASKER

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s