SISLEYA L’INTEGRAL DAGCREME

Visuel Sisleÿa Pot Incliné

Sinds enkele weken gebruik ik de Sisleÿa L’Intégral Anti-Age crème, dit is de opvolger van Sisleÿa Global Anti-Age. Deze nieuwe crème schijnt een dubbele versterkte formule te hebben en zorgen ervoor dat niet alleen genetisch bepaalde huidveroudering wordt bestreden maar dat ook de tekenen van door gedrag bepaalde huidveroudering wordt aangepakt. En ook al is deze crème erg aan de prijs, ik merk nu al dat ik een egalere huid gekregen heb, een veel uitgeruste gezicht en een verbeterde huidstructuur. En ik maak geen grap!

Laboratoria van Sisley hebben bewezen dat door gedrag, bepaalde huidveroudering het gezicht nog meer tekent. Denk aan stress, slechte eetgewoontes, bovenmatige blootstelling aan de zon,  en roken etc. Al deze factoren ontregelen de levenscycles van de cellen. Deze nieuwe verbeterde crème creëert als het ware het ideale eco system voor de cel met stimulerende werkstoffen. Op die manier maken ze het zoveel mogelijk cellen tot hun zin.

Visuel Sisleÿa 2 Versions

Ik gebruik de creme zowel s’ ochtends als s’ avonds. Hij trekt snel in en laat beslist geen vette waas achter. Mijn huid slurpt als het ware de creme op. Hij heeft een fijne geur en je zal merken dat je iedere dag meer huidverbetering zal zien.

Visuel Sisleÿa Texture

Sisleÿa L’Integral Anti-Age ( 50 ml) €360

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s