CHANEL LES BEIGES TEINT BELLE MINE

Chanel-Les-Beiges-2016-Shade-Extension

Chanel heeft aan de Les Beiges lijn de Healthy Glow foundation toegevoegd. Deze foundation bevat een spf 25 en door de luchtige frisse structuur ( die je huid laat ademen) smeert hij heel fijn en lekker uit. Kortom je huid krijgt een hele gezonde gloed zonder al te veel te glanzen. Lang leve de healthy sunny glow, die kunnen we in dit jaargetijde wel even gebruiken.

Maar deze foundation doet meer, door het hyaluronzuur wordt je huid veel beter gehydrateerd. Verder bevat de foundation het extract Kalanchoë. Dit heeft zeer hydraterende eigenschappen en fungeert ook als een anti-oxidant en tevens bevordert het ook de opname van zuurstof door de huid.

les-beiges-healthy-glow-foundation-spf-25--pa-n10-30ml.3145891842104

Chanel-les-Beiges-Gisele-Bundchen_thumb_695x878.jpg.pagespeed.ce.Z5kQ6cq4dd

Er zijn veertien tinten te verkrijgen en volgens Chanel zorgt een tint lichter voor een nog stralender effect en een tint donkerder voor een lichte zonnige gloed. De finish is transparant en je kan het zelfs opbouwen tot het veel dekkender is door meerdere laagjes op te brengen. Ik heb last van couperose dus ik heb sowieso twee lagen nodig. Maar hij dekt fantastisch en laat alle oneffenheden in mijn gezicht meteen verdwijnen.

IMG_1881

IMG_1883

Ik gebruik zelf de 30 en ben erg blij met deze foundation. Hij is in tegenstelling tot de Vitalumiere minder glimmend maar geeft wel die radiant look. De dekking is subtiel en het aanbrengen gaat gemakkelijk. Het is best een matte, droge foundation als hij eenmaal is aangebracht. Je ziet het niet echt maar je voelt het wel.  Raadzaam is om hem daar na even af te poederen of een mooie blush aan te brengen. En hopelijk heb je dan een huidje dat in de buurt komt van Gisele Bundchen??

Chanel Les Beiges Teint Belle Mine Naturelle Foundation ( 30 ml) €50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s