ELIZABETH ARDEN ALL- OVER MIRACLE OIL

Elizabeth-Ardens-NEW-Eight-Hour-Cream-All-Over-Miracle-Oil

Ohhh fijn een olie, die je niet alleen voor je gezicht maar ook voor je haar en lichaam kunt gebruiken. Naast het cult product van Elizabeth Arden, de 8 hour repair crème, komen ze nu ook uit met een te gekke All-Over Miracle Oil. Vanwege de enorme hoeveelheid vitamine C, D en E en een hoge concentratie aan omega 6 kan het dan ook bijna niet anders dan dat deze olie zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid. I like I like.

Let er wel op hoe je de olie aanbrengt op je huid want je hebt niet meer dan 1 pompje nodig om je hele gezicht van deze fijne olie te voorzien. Kijk voor het lichaam mag je wat meer los gaan ( ik zeker want heb een wat groter oppervlakte). Ook heb je maar 1 pompje nodig voor je haar. Wees niet bang, vaak moet je een drempeltje over om het over je haar te sprayen, maar echt je haar wordt niet vet. Deze lichte mist kan op vochtig of droog haar gesprayed worden om het te voorzien van glans zonder dat het dus vettig wordt.

Elizabeth_Arden_oil_0116_600_1

De druivenpitolie die eraan is toegevoegd is heel populair in huidverzorgings producten ( kijk naar Caudelie) en heeft als voordeel dat het geen specifieke geur heeft. Deze ‘droge olie’ trekt snel in en laat geen vet laagje op je huid achter. De olie zelf heeft een subtiele, bloemige citrusgeur en door de huidverzorgende ingrediënten zorgt het voor een verbeterde uitstraling van huid en haar en langdurige hydratatie. De druivenpit olie heeft een overvloed aan omega 6 vetzuren en hydrateert intensief en houdt de huid in goede conditie.

Gember wortel extract helt de structuur en de uitstraling van de huid te verbeteren. De Boswellia hars verbetert weer de stevigheid van de huid en kalmeert de geirriteerde huid. Vitamine E beschemt tegen de schade die veroorzaakt wordt door vrije radicalen. En de olijf en avocado en zonnebloem bieden hydraterende eigenschappen. Kortom een heerlijke olie die echt iets voor je huid doet. Helemaal nu de verwarming zo hard staat te loeien en je daar vaak een drogere huid van krijgt.

02133733

Elizabeth Arden All-Over Miracle Oil €35,60 ( 100 ml)

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s