PHILOSOPHY MIRACLE WORKER NIGHT

a273525

Philosophy heeft een crème ontwikkeld die ’s nachts wonderen doet: Ultimate Miracle Worker Night. Want cremes in de nacht laten je huid optimaal herstellen zodat je, met een stralende huid wakker wordt. Terwijl jij slaapt gaat de Ultimate Miracle Worker boordevol met anti-aging ingredienten aan de slag. Je huid wordt gehydrateerd en het aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Je zal zien dat je de volgende dag wakker wordt met een steviger, gladdere huid. Je voegt eenmalig de serumparels aan de crème toe, roer het er goed door heen en dan gebruik je de crème net zolang totdat het potje leeg is.

De schattige roze serumparels, die je er los bij krijgt, zorgen ervoor dat de plantencellen van de iris bloem beschermd blijven tot dat je ze toevoegt aan de crème. Zo wordt de optimale werking van de crème gewaarborgd. Na slechts 3 nachten merk je al verschil; je huid voelt jonger en frisser aan. Na 4 weken zal je zien dat je rimpels minder zichtbaar zijn. Je huid zal er nog beter uitzien dan 10 jaar geleden en je wordt eens een keer niet in de kreukels wakker.

ultimate-miracle-worker-night-cream-review-1024x683

De volgende keer maak ik een foto van de mensen achter Philosophy, ze hebben allemaal een stralende prachtige huid.

UltimateMW-DayNight-Duo-v2-Prod-00000000_S7 (2)

Philosophy Ultimate Miracle Worker night (60 ml) € 84,50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s