ISADORA BEAUTY

Isadora; Model; Xenia; Face; BBCream; BB Cream

Gisteren was ik bij de lancering van het beauty merk IsaDora. Vanaf nu is dit Zweedse beauty merk ook in Nederland te verkrijgen. Voorlopig wordt dit merk alleen nog maar online bij Douglas verkocht. Ze variëren tussen make-up producten tot hoogwaardige huidverzorging. Alle producten zijn vrij van parfum en dus ideaal voor de gevoelige huid. Ik zag er 3 beauty producten tussen zitten die ik graag met jullie wil delen. De Lip Oil, the Cushion Foundation en de Quick Dry Dropper voor je nagels.

Ik ben altijd fan van persontbijtjes, je begint er zo lekker met je dag mee met vele mooie beauty producten tussen alle verse juices, vruchtjes en gember thee’tjes. Ondertussen luister je naar de PR dames die vol met passie alles over de  noviteiten voor spring/summer vertellen.

IMG_1874

Ik wil graag 3 beauty producten van IsaDora toelichten waarvan ik denk dat ze een must have voor je make-up bag zijn. Allereerst de Quick Dry Dropper. Ze zeggen ook wel van: ” from wet to set.” Wat deze Quick dry namelijk heeft is een heel handig drukknop waar je op drukt om 1 druppel op je vers gelakte nagel te druppen. Dit heb ik nog niet eerder gezien. Het serum bevat Inca Inchi olie en deze bevat omega 3 en 6 en vitamine E. Binnen een paar seconde zijn je nagels droog en na 2 minuten kan je echt weer met je gelakte nagels je tas in om naar sleutels te zoeken. €11,95

IsaDora: Isadora Grand Volume Lash Styler Mascara; Make-Up; Eyes; Mascara; Maskara

The Cushion Foundation ( Lancôme had hem al in zijn assortiment) is ook zo’n handige foundation applicator waar je snel en makkelijk met een sponsje een flawless skin mee kan creeeren. Het mooie van deze is dat je hem kunt refillen met de liquid fluid Foundation van IsaDora. Zo blijft het kussentje altijd een beetje ‘nat’. Het bevat Aloe Vera en Vitamine E en is geurvrij en clinically tested. Past zo in je tas. €29,95

IMG_1878

IsaDora; Face; Foundation; 1242NudeCushionFoundation; 1242 Nude Cushion Foundation 12 Nude Sand; 124212; 12NudeSand; 7317851242125; 15g; puff; Beige

Verder ben ik nu al groot fan van de Lip Oil. Wat een fijn tubetje. Vooral de smaak is fantastisch, ik proef Avocado olie, sunflower en coconut olie. Dit lip product bevat vitamine A, B, D en E en zorgt ervoor dat je lippen gehydrateerd worden. Het werkt ook tegen lip veroudering en maakt de lippen zacht. Dus mocht je online voor wat IsaDora producten gaan, vergeet ook niet deze fijne lip olie in je mandje toe te voegen. €9,95

Isadora; Lips; 2117Nourishing Lip Oil; 2117 Nourishing Lip Oil; 6ml; 7317852117002; nude; gold; yellow; Sukissed16

 

IsaDora; Xenia Deli; XeniaDeli; Nourishing Lip Oil; NourishingLipOil; Lip Balm; LipBalm; Lip Treat; LipTreat; Nude

Nog wat spring /summer producten.

IMG_1877

IsaDora is verkrijgbaar bij Douglas, www.douglas.nl 

www.isadora.com

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s