SISSY-BOY SPRING COLLECTIE

IMG_1862

Wat ik vroeger bij de Hema had, naar binnen rennen voor een theedoek en dan naar buiten komen met een tas vol met spullen waar echt niemand op zat te wachten. Dat heb ik nu bij Sissy-Boy. Ik heb de pech om de hoek te wonen bij de Sissy-Boy op de Utrechtsestraat. Echt hele domme domme pech, want een groot deel van mijn inkomsten gaat naar de (Homeland)  producten van Sissy-Boy. Ook hier kom ik nu voor een linnen theedoek, maar verlaat dan met een grote tas vol met ‘very needed’ producten de winkel. Het merk Sissy-Boy is waanzinnig gerestyled, ze verkopen naast hun eigen huismerk nu ook merken als ANECDOTE, ANNA +NINA, American Vintage, Gsus, Nudie jeans, Rains etc.

Tegenwoordig verkopen ze alles bij Sissy Boy, van kleding, tot speelgoed, van beauty producten tot lampen en planten. Ik ben vooral enorme fan van hun Homeland producten. Zo leuk om dit cadeau te geven ( en te krijgen natuurlijk). De serviezen, de waxine lichten, lantaarns, hun Hamman linnen lijn, hun fijne hele grote dikke kaarsen in prachtige kleuren. Waar ze nu ook helemaal op los gaan zijn de huis planten. De cactus is inmiddels verdwenen en nu zie je hele fraaie hangplanten. Hangend in potten van kokosnoten.

IMG_1856

IMG_1864

 

IMG_1849

Hoe leuk zijn deze onderstaande ‘octopussy’ hangplantjes? Super leuk om in je keuken op te hangen. Of in een tros of per stuk ( €9,50)

IMG_1854 IMG_1855 IMG_1857 IMG_1858 IMG_1859

Onderstaande banken zijn voor buiten. Je kunt ze zo met een doekje afnemen, mocht er een vogel met hoge nood langs gevlogen zijn.

IMG_1862 IMG_1863

Verder hebben ze de bekende plaids en hammam handdoeken en kussen in soft blush kleuren met koraal accenten en streepjes, of zelfs met leuke teckel motieven ( de teckel is weer helemaal hot). Ik zag veel lampen, siertafels, bestek en potten in matgoud. En tafelkeramiek in effen en botanische prints. De kever is back. Deze zie je overal in de winkel terug. Ook ben ik zo’n fan van hun glaswerk, als glazen en potten en wijnglazen. Ben je in de buurt van een Sissy-Boy, loop dan zeker even binnen. Wedden dat je niet met alleen een theedoek naar buiten komt?

De Spring collectie ligt vanaf volgende week maandag ( 15/02) in alle Sissy Boy vestigingen. www.sissyboy.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s