FILORGA TIME-ZERO SERUM

TIME-ZERO-FD-BLC-TL-1015

Ik heb al vaker over Filorga geblogd omdat ik erg in dit merk geloof. In Frankrijk is het bij iedere Pharmacie op iedere hoek van de straat te verkrijgen. Hier in Nederland staat het Franse merk voornamelijk in de schappen bij ICI Paris XL. Dit merk houdt zich meer dan 30 jaar bezig met anti-aging, ze maken gebruik van fruitzuren, fillers en mesotherapie om rimpels te bestrijden. En.. ooit mocht ik met ze mee op persreis naar Parijs waar ik de cosmetische arts achter Filorga mocht ontmoeten, Dr. Michel Tordjman. Sindsdien staan er 3 tot 4 Filorga producten standaard in mijn ijskast ( niemand die het gelooft maar scroll maar door) zodat ik iedere ochtend met een likje Filorga mijn dag kan beginnen.

Vorige week had ik de perslancering van Filorga’s nieuwste serum Time-Zero. Deze ontbrak nog in mijn huidverzorgings routine. Dit serum is geschikt voor alle soorten rimpels. Je hebt de diepe rimpels, vermoeidheidsrimpels, expressierimpels en de oppervlakkige rimpels. Hoeveel rimpels kan je gezicht hebben? Met de Swirl technologie kan dit serum 2 formules samenvoegen ( wat tot op heden niet kon)  en kan nu een enorme presentatie leveren. Want de Time-Zero heeft een 2-voudige werking. Het eerste is dat de huid direct wordt strak getrokken door de gel ( de diepte rimpels zullen vervagen) en ten tweede is het anti-verouderings effect wat optreedt. Naarmate je ouder wordt, neemt het natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur echter af. Niet alleen kan een product dat tekort als het ware weer aanvullen, Filorga is erin geslaagd om methodes te ontwikkelen om de aanmaak van huid eigen hyaluronzuur te stimuleren.

Het serum ruikt precies zoals je van Filorga verwacht, precies hetzelfde als alle andere cremes.Time-zero heeft een heerlijke textuur, wat romiger en smeuïger dan je van een serum gewend bent wellicht, maar een zalige basis voor je dag- of nachtcrème. Hij trekt lekker snel in en je laat geen vette waas op je gezicht achter. Ik vind het echt een heerlijk serum en merk dat mijn huid het opslurpt.

Filorga_MarcelWanders_02

Het serum ligt vanaf maart in de winkels voor €59,90 (30 ml)

Na het serum gebruik ik meteen een dagcreme. Onderstaande Time -Filler ( of de Time-Filler mat) past goed in het rijtje thuis. Het serum is op deze dagcreme afgestemd.Verder ben ik groot fan van de Optim -Eyes serum voor rond je ogen. Iedere ochtend breng ik deze verkoelend op, omdat ik hem in de ijskast bewaar. Het is een fantastische oogcreme die meteen wallen en puffiness laat verdwijnen.

3401352045003 3401361057578

Hierbij het bewijs: iedere dag terwijl ik de boterhammen van mijn dochters smeer, smeer ik tegelijkertijd een lik Filorga op mijn gezicht. Deze 4 Filorga producten staan standaard in mijn ijskast in het ‘Becel en boter’ vakje. Met een heerlijk verkoelende creme start ik mijn dag.

FullSizeRender 2

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s