KOOKBOEK VOOR HEM & HAAR: SPUNTINO

9789045211619_extra_pd1500x1500_1

Het is weer tijd voor de verlanglijstjes. Op één of andere manier weet ik nooit wat ik eind november voor mijn verjaardag wil hebben. Een week later dient de Sint zich weer aan en meteen daarop mag er weer van alles onder die boom. Het is niet dat ik alles al heb, maar ik weet het gewoon nooit. Het gekke is dat, zodra de feestdagen weer voorbij zijn dan ploppen al mijn favorites zich vanzelf één voor één op. Gisteren kreeg ik de twee leukste kookboeken thuis gestuurd en mocht je nog wensen hebben dan zouden deze het perfect doen op jullie verlanglijstje. Ik begin met SPUNTINO, wat het Italiaanse woord voor snack betekent.

Spuntino is de langverwachte opvolger van de bestseller en Kookboek van het jaar 2013 Polpo van Russel Norman. Spuntino is de derde onderneming van het team achter de restaurants Polpo en Polpetto, waar Noord-Italiaanse gerechten geserveerd worden. Spuntino is echter een Amerikaanse diner, het soort dat je vindt in het hippe Brooklyn. Ik ben fan van diners, die ontbijtjes serveren als het Tony Bennett breakfast ( pancakes met aardbeien /bosbessen en liters stroop) Voor de komende 3 dagen heb je al je calorieën binnen. Spuntino neemt je mee op culinair avontuur naar New York en brengt het beste van de Amerikaanse keuken naar jouw keuken. Dus ben je die NY foodie fan dan word je heel blij van dit kookboek. Zo ongelofelijk veel lekkere gerechtjes.

9200000011254942

Spuntino is New York zeg maar in boekvorm: van pittige salades tot sappige sliders, van rijke pizzette tot dronken desserts. Je zult een glimp opvangen van de New Yorkse foodie-hemel tijdens de culinaire wandeling door culturele centra van de stad en eigenzinnige buurten zoals East Village en Williamsburg. Russell Norman toont zijn favoriete delicatessenwinkels, brasseries, straathandelaren, snoepwinkels en drankbars. Verscholen achter een roestbruine voorgeven in het bruisende hart van het Londense Soho vind je Spuntino: de belichaming van de bruisende restaurant scene van New York. Een musthave voor de foodie en de echte NY addict. Verkrijgbaar voor €29,99

IMG_0955

IMG_0959 IMG_0958 IMG_0956

 

 

russell-norman-at-polpetto

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s