KOOKBOEK VOOR HEM: MEALS THAT GET YOU LAID

9200000040394126

Een ander kookboek wat super leuk om de komende feestdagen weg te geven is: MEALS THAT GET YOU LAID. Heb jij een vrijgezelle broer of vriend, of zelfs een man die wat aanmoediging kan gebruiken, dan is dit écht het perfecte cadeau voor hem.  Het boek is geschreven door één van de meest geestige mannen die ik ken Otto JurgensOoit filmde hij op mijn huwelijk, en op het eind van de avond, toen hij zelf ook iets teveel van de drank gesnoept had, zag hij mijn zusje voor de bruid aan. Hij vroeg aan alle gasten of zij nog een wens hadden voor het pas getrouwde stel Jasper & Andrea. Ik kon er achteraf alleen maar heel hard om lachen. Ik kreeg Meals that get you laid gisteren al thuis gestuurd en schrijf er graag over, om de verkoop van het boek nog even verder op te krikken.

                                    ‘Wat een kutboek, welke lul heeft dit bedacht’

Meals That Get You Laid is een kookboek voor mannen met humor, waarin alle trucs staan om met de juiste ingrediënten, de juiste sfeer, muziek en drankkeuze iedere vrouw vol-le-dig weerloos te maken. Effectief misbruik makend van astrologie. Die astrologie is totale onzin natuurlijk, maar wij vrouwen geloven er in, dus daarom zo effectief. Dat hebben die mannen slim bedacht.

Dit prachtige vormgegeven kookboek bevat – naast schitterende fotografie van Jaap Vliegenthart – 12 hoofdstukken, één voor ieder sterrenbeeld. Ieder hoofdstuk bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Toegespitst op de eigenschappen van het sterrenbeeld in kwestie. Nou ik ben benieuwd, waarmee ze mij als boogschutter zouden willen verleiden. Met de Born to be wild paté..

IMG_0950 IMG_0951

Het boek bevat wijn suggesties, maar ook handige tijdsbalkjes zodat hij de voorbereidingstijd niet pas opmerkt als ze al bijna op de stoep staat. En…een playlist aan het eind van ieder hoofdstuk, voor maximum impact. Maar ook natuurlijk boodschappenlijstjes. Alles om het hem zo makkelijk mogelijk te maken. De man heeft het tenslotte al druk genoeg.

Het aller geestigste aan dit boek, is toch wel de reversible boekomslag (de Undercover) met daarop de titel: Romantic Poetry of the late 17th century. De dame in kwestie hoeft per slot van rekening niet te weten waar hij al deze vaardigheden vandaan haalt. €30

IMG_0954 IMG_0953

IMG_0952

 De auteurs, met Otto Jurgens op links.

Manners-Meals-That-Get-You-Laid-2

Dus schaf nu voor de feestdagen dit leuke boek nog aan: www.mealsthatgetyoulaid.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s