MY BEAUTY LIFESAVER: LASH QUEEN PERFECT BLACKS MASCARA

lashqueen_1

Mijn absolute beauty lifesaver is de mascara. Ik ga nog liever op mijn sloffen de deur uit dan zonder mascara. Ik heb even mijn mascara dream team voor je op een rijtje gezet want jullie wimpers mogen de komende maand weer sky high zijn. Ik kan niet meer zonder de Helena Rubinstein mascara’s. Zij zijn constant aan het vernieuwen en komen nu uit met de hybride mascara. Nee, ik heb het hier niet over een hybride auto maar over een mascara die smudge proof is en volume en soepelheid met duurzaamheid weet te combineren. Lang leve de Lash Queen Perfect Blacks mascara.

De formule van de Lash Queen Perfect Blacks bestaat uit een crèmige textuur en maakt de wimpers niet zwaarder en vormt ook geen klontjes. De concentratie van de latex is hoog zodat de mascara sneller hecht aan de wimpers en zeker niet kleverig. Je wimpers worden op een natuurlijke wijze mooier. Helena Rubinstein noemt het de Little Black dress voor de wimpers. Verder bevat de mascara een kleurbooster waardoor je wimpers net nog even iets extra extreem zwart worden.

lashqueen_2

 

lashqueen_3

Van l naar R; Lash Queen Sexy, Lash Queen Mystic Blacks, Surrealist Everflash, Lash Queen Fatal, Lash Queen Féline. Deze beauty junk, got them all.

lashqueen_perfectblacks_4

Het lange en wijd uitlopende borsteltje is geknipt om de wimpers in 2 tot 3x stroken snel op te maken. Dankzij het gebogen borsteltje kan je de natuurlijke kromming van de ogen perfect volgen. Je kunt je wimpers dus vanaf de wortels tot aan de punt goed aanzetten met mascara. Even een handigheidje.

lashqueen_perfectblacks_pack

De Lash Queen Perfect Blacks is verkrijgbaar voor €33,50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s