ZES HAARLOOKS WAARDOOR JE SLANKER LIJKT

blog_header_header_rob_peetoom_blog_slanke_kapsels

Vriendin M wees me op de nieuwsbrief van Rob Peetoom, waar ik op een of andere manier nog niet op geabonneerd was. Mijn aandacht werd meteen getrokken door het item Haar looks die je slanker laten lijken. Ik wist al dat je met de juiste kleding, hakken en spraytans meteen een paar kilo van je gewicht afsnoept maar met je haar? Tijd voor een kappertje binnenkort…

Mocht je het haar ervoor hebben, ga dan eens voor een asymmetrische bob met een lange voorkant. Ik heb er met mijn Dolly Dots wafelijzer krul het haar niet voor maar weet je wie het wel zo goed staat? Merel Westrik. Ik vind haar prachtig en ik hoop dat ze deze signature look vast houdt.

Als je die bob net laat knippen tot op of voorbij je kaaklijn dan haal je optisch gezien een randje van je gezichtsvorm af, waardoor je gezicht smaller lijkt. Ook je jukbeenderen komen mooier uit bij deze coupe.

blog_detail_bob_v3

Een high bun, oftewel het knotje hoog bovenop je hoofd, geeft je gezicht meer lengte, omdat je met deze coupe letterlijk omhoog werkt. Daarnaast legt deze coupe de focus op de bovenkant van je hoofd, waardoor je gezichtsvorm slanker lijkt. Beeldig.

blog_detail_high_bun (1)

Een hoge, lange paardenstaar legt net als de high bun de nadruk op de bovenkant van je gezicht. Verder geldt, hoe langer je staart hoe beter, want een volle lange staart verplaatst de aandacht naar je haar en laat daardoor je gezichtsvorm automatisch smaller lijken.

blog_detail_paardenstaart_v2

Een subtiele slag in je haar legt de nadruk op je gezicht en omlijst je kaaklijn. Omdat een lichte slag subtiel om je gezichtsvorm heen valt, ontstaat er wat ruimte, waardoor je weer slanker lijkt.

blog_detail_slag

Een subtiele pony met lange zijkanten laat je gezicht optisch smaller lijken. Pas wel op, want een rechte pony of een zware pony zorgt er juist voor dat je gezichtsvorm ronder lijkt.

blog_detail_pony_v2

Wist je dat highlights in je haar ook slanker werken. De verticale strepen in highlights doen je gezicht optisch langer lijken.

blog_detail_high_lights

Met dank aan Rob Peetoom. Weten jullie al dat ze een prachtige nieuwe vestiging op de Zuid-as hebben? www.robpeetoom.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s