SAL DE IBIZA FLORES

sss_2

Toen ik vanochtend mijn eitje bestrooide met het vrolijke Sal de Ibiza con Flores dacht ik waarom schrijf ik niet eens een blog over zout? Zout hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn. Dat kan ook very glam zijn, vooral als het van het eiland Ibiza komt. Ik zeg altijd what happens in Ibiza, stays in Ibiza, maar voor Sal de IBIZA maak ik graag een uitzondering. Dat mag mee naar Nederland! Ik wil altijd een klein beetje Ibiza in mijn gerechten (en keuken). Inmiddels heb ik meerdere versies staan als Zout met Pimienta Verde en met Hot Chili en met Mediterrane kruiden. Anyway mijn half zacht gekookte eitje zag er vanochtend weer heel indrukwekkend uit met schattige ienimini bloemetjes erin.

SAL de IBIZA heeft  een prachtige lijn van prachtige zout producten uitgebracht, welke gemaakt zijn van 100% Ibiza zeezout.  Het zout van SAL de IBIZA wordt met de hand geoogst in het natuurgebied “Parc Natural de ses Salines d’Eivissa” op Ibiza. Je ziet die witte berg altijd liggen als je naar El Chiringuito of Cap des Falco rijdt. Het zout bevat geen gekke toevoegingen of bewaarmiddelen. SAL de IBIZA bevat meer dan 80 essentiële mineralen. Naast alle verschillende soorten zouten worden ook accessoires zoals bewaarpotten aangeboden en heerlijke Ibiza Chips. Super leuk toch om Sal de Ibiza als cadeautje te geven of te krijgen?

imagesimages-1

Er zijn al wat winkels in Amsterdam ( oa in 9 Streetjes bij Mini Mint) waar je het zeezout kunt verkrijgen. Anders online voor €8,25 op  www.zeezoutonline.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s