SCRUB & MASK

FOND_SCRUB-BIG

Zoals jullie weten ben ik al jaren fan van het Franse merk Filorga. Hun oogcrème Optim Eyes is echt fantastisch. Tevens ook hun bestseller. Nu hebben ze er weer een pareltje bij namelijk Scrub & Mask. Dit is een gezichtsmasker met een exfolierende creme die later verandert in een met lucht gevulde mousse. Die mousse geeft de celademhaling weer een boost. Kortom een masker die de huid veel zuurstof geeft, oftewel een explosie van vernieuwde energie. Dat kan ik nu best goed gebruiken. Want als stadsmeisje kom ik er steeds meer achter dat zuurstof steeds waardevoller wordt.

Het leuke van Filorga is dat ze altijd zo vooruit lopen met hun cremes maar ook verpakkingen ( daar kom ik zo op terug). Filorga zegt, als jouw lichaam goed functioneert dan worden jouw cellen iedere 28 dagen vernieuwd, maar naarmate je ouder wordt gebeurd dit nog maar eens in de 40 dagen. Door de ophopingen van verouderde cellen ziet je huid er ruwer uit en vallen onregelmatigheden in je gezicht meer op.

 

SCRUB_AND_MASK-FOND-BLANC

Ook hier weer een fijne verpakking, het is een airless pot. Je draait de bovenkant van de creme eraf en als je dan drukt op onderste laag komt de creme er vanzelf uit zonder dat er zuurstof bij komt. Je brengt eerst een dikke laag Scrub & Mask aan op je droge huid. Vermijd je ogen. Masseer dan het product gedurende een minuut met draaiende bewegingen in je huid. Laat het intrekken. Het grappige is dat wanneer je daarna je huid aanraakt, plotseling een mousse op je huid voelt. Er beginnen zich namelijk belletjes te vormen ( dit betekent dat de mousse zuurstof vasthoudt) Daarna spoel je de mousse met water ( na zo’n 10 min)

Je kunt de mousse 1 tot 3 keer per week gebruiken. Na 2 weken zal je merken dat je huid zichtbaar verbeterd is. Een veel gladdere huid, verfijnde poriën en een vernieuwde stralende teint.

Filorga Scrub & Mask is 100% parabenen vrij, klinisch getest en ligt vanaf nu bij ICI Paris Xl voor €33,90 ( airless pot 55 ml)

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s